Islands Brygge 30, 2300 København S

Eksklusive lejelejligheder på Islands Brygge: Udsigt over Københavns havn

Eksklusive lejeboliger på Islands Brygge lige ved vandet

Faciliteter

  • Altaner og terrasser
  • Depot-/pulterrum
  • Porttelefon
  • Parkering
  • Fællesrum
  • Elevator
  • 230 m² stor fælles tagterrasse

Klik og se de ledige lejeboliger på Islands Brygge 30.

Eksteriør

I stueplan er der etableret cykelparkering, fællesvaskeri, affaldsrum til storskrald, postkasser, viceværtkontor samt fællesrum og toilet. Der er porttelefonsystem ved husets to hovedindgange, og på hver etage er der nedfaldsskaktsystem.
På 13. etage er der en 230 m² stor fælles tagterrasse til husets beboere. Her kan solen, luften og ikke mindst udsigten nydes i fulde drag.

Til ejendommen hører ca. 70 parkeringspladser på terræn, som pt. er til fri afbenyttelse efter princippet først til mølle. Herudover er der mulighed for at leje parkeringsplads i p-kælder på den nærliggende Erik Eriksens Gade. Det er muligt at leje bådplads i den nye lystbådehavn ved henvendelse til Bådelaug Havnestad.

Interiør

Boligerne på Islands Brygge 30 varierer fra 68 – 152 m² fordelt på over 50 forskellige typer.

Alle boligerne er indrettet med store karnapper med vinduer fra gulv til loft på alle sider. De bidrager til det organiske facadeudtryk og giver mulighed for at træde ud i det blå og nyde lyset og udsigten i fulde drag. Karnappernes vinduer kan åbnes, så der skabes en afskærmet altan.

De fleste boliger har én eller to altaner. De højtliggende stuelejligheder har terrasse, og på toppen er der et udvalg af boliger med tagterrasser.

Til lejligheder uden depotrum er der pulterrum i kælder.

Havnestad – tæt på alt

Lidt til højre efter Langebro ligger Islands Brygge med ansigtet lige ud mod Københavns Havn.

Her møder man Havnestad. En helt ny bydel der syder af liv og aktivitet, og som med en perfekt beliggenhed har direkte forbindelse til Københavns City, Amager Fælled, Ørestad, Metroen, Universitetet og motorvejsnettet.

Miljø

Langs Bryggen finder man den populære havnepark med legeplads, solmur, rulleskøjtebane og ikke mindst havnebadet, der summer af liv i de varme sommerdage.

Fra Havneparken kan man krydse Islands Brygge og via den grønne kile spadsere ud over Amager Fælleds fredede naturområder. Man kan også krydse havnen mellem Islands Brygge og Fisketorvet; Bryggebroen giver nem og hurtig adgang til shopping og S-tog.


https://deaserhverv.dk/r/3969
Relaterede søgninger