Meldahlsgade 1-5, 1613 København V

Information

  • Fælles faciliteter som reception, kantine og evt. mødelokaler
  • Områder til showroom/undervisning
  • Kontorer med ventilation og køl
  • Lige ved Vesterport Station, Hovedbanen og Rådhuspladsen
  • Unik, historisk og ikonisk ejendom

865 m2 med mange muligheder

Velkommen til Meldahlsgade 1-5, og velkommen til en af København K’s mest ikoniske bygninger, der nok er bedst kendt som Ved Vesterport. Denne højprofilerede ejendom blev opført i 1931-1932, og dens facade er beklædt med kobber fra top til tå, hvilket skaber en smuk parallel til indre bys mange kobbertage, -tårne og -spir.

Dette ledige lejemål er på intet mindre end 865 kvadratmeter, og her får I ideelle rammer for jeres virksomhed – mulighederne er nemlig uendelige, da de mange kvadratmeter giver plads til alt lige fra enkeltmands- kontorer til åbne kontorlandskaber, mødelokaler og grupperum. Her er således plads til fordybelse og fokus såvel som fælles brainstorms, kreative processer og samarbejde.

De store åbne arealer giver mulighed for præsentation af produkter og lign. Som et ekstra plus kan vi glæde jer med det faktum, at der i ejendommen er fælles parkeringspladser, foyer, reception, mødelokaler og kantine for alle lejere i huset; på den måde udnyttes pladsen optimalt. Indretningen og materialevalget tilgodeser både æstetik og funktionalitet, og de mange vinduespartier kombineret med det smukke atrium, som har ovenlysvinduer, giver sollyset fri passage fra morgen til aften. Lejemålet har desuden både ventilation og køling, så der altid er en god temperatur.

Kombinationen af ejendommens karakteriske arkitektur og centrale beliggenhed sikrer en markant eksponering på daglig basis, og som vi allerede har løftet sløret for, er de trafikale forhold intet mindre end sublime. Fra adressen er der helt nøjagtigt 100 meter til Vesterport Station og 300 meter til Hovedbanegården, hvilket giver hurtig forbindelse til både busser, s-tog, regionaltog og metro, ligesom der er nem adgang til flere af de store indfalds- veje. Derudover befinder I jer lige midt imellem indre by og Vesterport, der er to af københavnernes foretrukne områder; her har I selvfølgelig alt fra velrenommerede restauranter og hyggelige cafeer med take away til dagligvarebutikker, specialforretninger og kædebutikker.

 

Kontakt udlejer

Kim Gøllnitz
Udlejningschef
  • Direkte: 43 33 81 04
  • Mobil: 25 79 28 30
  • [javascript protected email address]
  • LinkedIn Profil


https://deaserhverv.dk/r/19449
Relaterede søgninger