Tuborg Havnevej 15, 4. sal, 2900 Hellerup

Information

  • EKSKLUSIVT OG MODERNE KONTORBYGGERI
  • FLOT OG SYNLIG FACADE
  • 5 KM NORD FRA KØBENHAVN
  • LIVLIG MENNESKESTRØM

The Cube – Et af de mest prestigefyldte kontorområder

The Cube er beliggende på Tuborg Havnevej i Hellerup, i et af de mest prestigefyldte kontorområder i Storkøbenhavn. Området er karakteriseret ved en blanding af eksklusivt lejlighedsbyggeri og moderne kontorejendomme, hvor der er tæt kontakt til havet og den friske luft herfra.

Ejendommen ligger kun 5 km nord for Københavns centrum og der er nem adgang til offentlig transport, hovedfærdselsårer og motorvejsnet. Desuden er der fine handlemuligheder i Waterfront Shopping center, som er beliggende kun få minutters gang fra lejemålet. Her kan man gøre sine daglige indkøb i Irma eller Netto eller shoppe rundt i de mange andre fine butikker som findes i centret.

The Cube er en markant ejendom, som er skabt ud fra bevidstheden om, at arkitektur og design er afgørende for menneskers daglige velbefindende og dermed muligheden for at yde det optimale i en ofte travl hverdag. Den store indre atriumgård, hvor man kan høre rislen af vand fra bassinet på taget af auditoriummet bevirker, at The Cube føles som et rart sted at være, så snart man træder ind i ejendommen.

Flerbrugerhus – hvor alle deler

The Cube er et flerbrugerhus, hvor alle huset lejere deler kantine, mødelokaler, auditorium samt bade faciliteter. Kantinen drives af Cheval Blanc, som hver dag leverer mad af høj kvalitet, hvad enten det er til frokost eller som take away efter en lang dag på kontoret.

Mulighed for at leje p-pladser i parkeringskælderen

Under ejendommen er der en parkeringskælder, hvor der er mulighed for at leje p-pladser. Fra parkeringskælder tager man elevatoren direkte op til den etage, hvor lejemålet er beliggende.

Der bor i dag mange forskellige typer lejere i ejendommen, så som J. Lauritzen, Aberdeen Standard Investment, BioPorto A/S mv. og senest har Oracle valgt The Cube, som deres kontor i Danmark.

Kontakt udlejer

Hanne Poulsen
Afdelingschef
  • Direkte: 43 33 81 14
  • Mobil: 40 89 93 83
  • [javascript protected email address]


https://deaserhverv.dk/r/19007
Relaterede søgninger