Nordea Ejendomme vinder designpris for nyt kontorkoncept

  • red_dot_award_logo_blog

Nordea Ejendommes nye kontorkoncept, Our Office, er blevet hædret med en Red Dot Award – en af verdens fornemmeste og mest anerkendte designpriser – i kategorien Communication Design.

Det nye kontorkoncept, Our Office, som Nordea Ejendomme lancerede i slutningen af august, har vundet en Red Dot Award – en af verdens mest prestigefulde designpriser. Our Office er Nordea Ejendommes nye kontorfællesskaber for startups, små og mellemstore virksomheder, der er indrettet af et af Danmarks mest anerkendte arkitektfirmaer, Henning Larsen. Kontorfællesskaberne er både i indretning og kommunikationsdesign inspireret af fordelene ved fællesskabet – og tanken om samarbejde på tværs af brancher er også, hvad der har banet vej til at lande én af verdens mest prestigefyldte designpriser, Red Dot Award.

Og hvorfor netop fællesskabet har været driveren for Our Office-konceptet, uddyber Henrik Steenstrup, vicedirektør i Nordea Ejendomme, med blandt andet fællesskabets fleksibilitet:

Our Office åbner døren for, at små og mellemstore virksomheder kan blive en del af et større fællesskab. Et fællesskab som samler og skaber noget mere for den enkelte. Samtidig imødekommer Our Office markedets efterspørgsel efter fleksible kontorløsninger. Vores lejere har taget godt imod konceptet, og vi håber på at skabe merværdi og optimale betingelser for vækst gennem det nye setup.”

Nordea Ejendomme har udviklet kommunikationsdesignet til Our Office sammen med B2B-bureauet Pravda, og kardinalpunktet i det samarbejde har været at skabe sammenhæng mellem den overordnede strategi, design og kommunikation.

Udvalgt blandt mere end 8.000 indsendelser

Designet til Our Office er blevet tildelt en Red Dot Award i kategorien Communication Design 2017 blandt mere end 8.000 indsendelser fra 50 lande. Det er en anerkendelse, som Pravdas kreative direktør, Michael Bechara Eg, er rigtig godt tilfreds med:

”Det resultat, vi har opnået sammen med Nordea Ejendomme, understreger, at godt samarbejde er nøglen til succes. Red Dot er en gigant inden for designawards, og det er altid interessant at være en del af noget banebrydende. Nordea Ejendomme har skabt et gennemført kontorkoncept, som kommer til at sætte rammerne for faglig udvikling og branchesamarbejde i dansk erhvervsliv. Pravda har sat strøm til identitet og kommunikation, og at det arbejde har kastet en international designpris af sig, er vi rigtig stolte af,siger Michael Bechara Eg, kreativ direktør for Pravda.

Besøg ouroffice.dk og kom tættere på kontorfællesskabet. Du kan også læse mere om Red Dot Awards på red-dot.org


https://deaserhverv.dk/nordea-ejendomme-vinder-designpris-for-kontorkoncept/