Boliger til salg

Hos DEAS har du mulighed for, at finde spændende ejerboliger beliggende på attraktive adresser. Vi bygger, køber og udvikler løbende nye ejendomme i samarbejde med investorer og entreprenører. Du finder alle boliger til salg her.

Boliger til salg i hele landet

Vi bygger, køber og sælger boliger i hele landet, så om du leder efter en bolig i København eller provinsen, har vi noget at tilbyde. Vi har således alt fra eksklusive boliger på Islands Brygge til mere ydmygt byggeri i Maribo. Vi tilstræber så vidt muligt, at vores boliger ligger centralt placeret i forhold til transportmuligheder og indkøb.

Primært etagebyggeri

Vores boliger er typisk placeret i etagebyggeri, som oftest er det lejligheder eller rækkehuse. Alt vores byggeri er i god stand, og vi tilstræber brug af de bedste materialer, når vi bygger og sætter i stand.

Gode planløsninger

Ud over gode materialer, har vi også stor fokus på at skabe gode planløsninger. Vi sørger så vidt muligt for, at tilbyde boliger med optimale muligheder for en fornuftig indretning. Dette lige meget om det drejer sig om en 2-værelses lejlighed på 56 m² eller en stor penthouselejlighed på 230 m².

Mange boliger med altan

Rigtig mange af de boliger, vi har til salg, har altan eller en tagterrasse. Dermed er der rig mulighed for at komme ud og få frisk luft, selvom boligen ligger på 5. sal.

Find bolig til salg

Hvis du leder efter den helt perfekte beliggenhed eller bare søger en ny bolig i den helt rigtige størrelse, så søg efter boliger til salg og kontakt Danbolig, som er vores samarbejdspartner i forbindelse med salg af boliger, for en fremvisning.


https://deaserhverv.dk/om-deas/boliger-til-salg/