Ejendomsportefølje

DEAS har en af landets største ejendomsporteføljer med både erhvervs- og boliglejemål. Her på siden kan du nemt finde alle kontaktoplysninger på de forskellige ejendomme ved at vælge region og/eller postnummer i menuen til venstre.

Find kontaktpersoner for din ejendom

DEAS dækker hele værdikæden fra investering, udvikling, vedligholdelse og udlejning til administration. Vi har således faste viceværter, ejendomsadministratorer og teknikere for hver af vores ejendomme.

Vi er derfor altid til at komme i kontakt med og vores medarbejdere kender den enkelte ejendom ned til mindste detalje. Har du derfor brug for hjælp eller har spørgsmål, kan du kontakte en medarbejder tilknyttet din ejendom. Du finder kontaktpersonerne for din ejendom via menuen i venstre side.

Vi er altid til at komme i kontakt med

Såfremt du ikke kan komme i kontakt med en medarbejder med direkte tilknytning til din ejendom, har du altid mulighed for at kontakte vores hovedkontor på 43 33 80 00. Udlejningsafdelingen kan kontaktes på telefon 43 33 81 00.

Kan du ikke komme igennem til hovedkontoret, kan du ringe på vores vagttelefon, som har nummer 70 21 06 23.

Generelt om ejendomsporteføljen

DEAS’ portefølje består af ca. 2.700 erhvervslejemål og 1.150 lejeboliger, der er fordelt blandt de fem parter i vores investorkreds, for hvem vi forvalter ejendommene. De fem parter i vores investorkreds er: Velliv, Tryg Forsikring, Dansk Ejendomsfond, DNP Ejendomme og Ejendomspartnerselskabet af 1/7 2003.

Vores ejendomsportefølje udvikles og tilpasses løbende gennem køb, salg og udvikling af eksisterende ejendomme samt opførelse af nye domicil- og boligejendomme. Dette foregår i tæt samarbejde med investorer, lejere og entreprenører.


https://deaserhverv.dk/om-deas/ejendomsportefolje/