Medarbejdere

DEAS er en af de største udbydere af erhvervs- og boliglejemål i Danmark. Vi sætter vores præg og sikrer den højeste kvalitet i alle led, til gavn for både lejere og investorer. Dette bl.a. gennem vores store medarbejderstab, der rækker fra advokater til ejendomsadministratorer og viceværter.

Leder du efter en bestemt medarbejder hos DEAS eller søger du en medarbejder i en bestemt afdeling, finder du alle kontaktoplysninger her på siden.

Find kontaktperson for din ejendom

DEAS dækker hele værdikæden fra investering, udvikling, tilpasning og udlejning til den daglige vedligeholdelse og administration. Vi er store, men er meget bevidste om at være tætte på vores lejere ved at have faste viceværter og ejendomsadministratorer for hver ejendom.

Vi er således altid til at få fat i og der er altid en medarbejder, der kender den enkelt ejendom ned til mindste detalje. Så har du brug for hjælp eller har spørgsmål, kontakter du blot en medarbejder tilknyttet din ejendom.

Du finder kontaktpersoner for din ejendom under Ejendomsportefølje.

Altid til at komme i kontakt med

Såfremt du ikke kan komme i kontakt med en medarbejder med ansvar for din ejendom, har du altid mulighed for at kontakte vores hovedkontor på 43 33 80 00. Udlejningsafdelingen kan kontaktes på 43 33 81 00.

Kan du ikke komme igennem til hovedkontoret, kan du ringe på vores vagttelefon på 70 21 06 23.


https://deaserhverv.dk/om-deas/medarbejdere/