Opskrivning på venteliste for aktive boligsøgende

Skriv dig på ventelisten

Er du medlem af Velliv/Pensam eller barn af medlem i Velliv/Pensam kan du få en fortrinsret til boligerne på Frederiks Brygge. Du kommer på ventelisten ved at oprette en profil på www.findbolig.nu hvorefter du kan du skrive dig på venteliste på de enkelte ejendomme som du er interesseret i.  

Lejebolig København 

Søger du en lejebolig i København, så kan du skrive dig op på vores venteliste. Ventelisten er til dig, der søger en 1- eller 2-værelses lejlighed. Ønsker du at bo i skønne omgivelser, så finder du hos os et stort udvalg af lejeboliger i forskellige størrelser. Området er skønt, og der er gode muligheder for både indkøb, sociale aktiviteter, børnepasning og skole.   

Området er stort og en del af lejlighederne er beliggende med udsigt udover vandet. De små kanaler gør området ekstra hyggeligt, og ikke langt fra Frederiks Brygge finder du naturskønne områder. Sæt dig op på cyklen og kør ud til Amager Fælled, hvor der venter dig en smuk natur. Det er let at komme fra København SV og ind til indre by i København. 

Frederiks Brygge har en virkelig god beliggenhed. Det ligger tæt på motorvejsnettet, og der er en god infrastruktur i området. Du kan nå Rådhuspladsen på 15 minutter på cykel. En lejebolig på Frederiks Brygge er til dig, der ønsker at have alt inden for rækkevidde.

Find lejebolig på Frederiks Brygge  

Ønsker du at leje en lejlighed i et nyt og attraktivt boligkvarter beliggende direkte til vandet i den sydlige del af Københavns Havn, så skriv dig op på vores venteliste eller mød op til et af vores åbent hus arrangementer. Frederiks Brygge er Københavns nye, levende bykvarter, hvor du har mulighed for at leje en bolig, både hvis du er alene, eller hvis I er en familie.  

Havnebassinet er bydelens samlingspunkt, og ikke langt fra området finder du Stålhallen, hvor du kan købe lækre italienske specialiteter. Der er flere skønne caféer, hvor du kan nyde en kop god kaffe med udsigt ud over vandet. Skriv dig på venteliste til lejebolig i København, hvis du ønsker at bo i et attraktivt miljø med højt til himlen.

Frederiks Brygge

Fremtidens boligkvarter I København

Frederiks Brygge er attraktivt beliggende direkte til vandet i den sydlige del af Københavns Havn. Der er 15 minutter på cykel til Rådhuspladsen, og samtidig er der lys og havudsigt. Du kan købe italienske delikatesser i en af de ombyggede industribygninger, Stålhallen, og om få år kan du sidde på de små caféer i den ombyggede Pladehal og nyde udsigten over pladsen og vandet.

Kontakt vores udlejningskonsulent

Kontakt os på

  • Direkte: 70 30 22 00
  • Mobil: 70 30 22 00
  • [javascript protected email address]