• Kontor i hjertet af Kgs. Lyngby

  Flot kontoretage på 1.046 m² med adgang til kantine, frokostordning og tagterrasse/skybar.

 • Boliger
 • Galleri

   Egen kontoretage i eksklusiv flerbrugerejendom

   På en af Lyngbys bedste adresser ligger denne flotte flerbrugerejendom. Facaden er beklædt med aluminium og granit, hvilket giver et markant udtryk, og den præsentable, højloftede foyer understreger ejendommens gedigne stil.

   Lejemålet på 1.046 m² ligger på 2. sal og er indrettet med et åbent, dynamisk rumforløb samt møderum og enkelte mindre kontorer – alt samlet på een etage. Ovenlysvinduer og glaspartier på begge sider lader dagslyset strømme ind, og det fleksible kontorunivers giver mange muligheder for at indrette sig, så I får det præcis, som I ønsker.

   Uovertruffen beliggenhed i Lyngby

   Med kun 500 m til stationen kommer medarbejdere og gæster nemt frem. Lyngby Station er et regionalt knudepunkt med adskillige S-togslinjer, Kystbanen og busser, der kører i alle retninger døgnet rundt. Og med blot 400 m til motorvejsnettet, er det nemt at komme til og fra hele Sjælland.

   Faciliteter og fælles fordele

   Velkommen!

   Velkomstområdet er der, hvor det første håndtryk finder sted, og der, hvor dine gæster får det første indtryk af din virksomhed. 

   Foyeren på Hollandsvej understreger ejendommens markante udtryk. Her er lys, luft og højt til loftet. Og du kan trygt lade dine gæster vente i det nyindrettede velkomstområde med loungemøbler og wifi.

   God mad, glade medarbejdere

   Frokosten er dagens samlingspunkt – og højdepunkt. Den fælles frokoststue på Hollandsvej ligger på øverste etage og har et fantastisk lysindfald.

   Rummet er ved at blive renoveret og indrettes med kvalitetsmøbler i nordisk stil. I den ene ende af det store lyse rum etableres et cool loungemiljø, som egner sig godt til fordybelse eller uformelle møder.

   Fra frokoststuen er der direkte udgang til husets hyggelige, fælles tagterrasse..

   Tagterrasse og grønne glæder

   På Hollandsvej har I adgang til husets skønne syd/vest-vendte tagterrasse med sol dagen lang og masser af stemning.

   Nyd frokosten på tagterrassen på de lune, lyse dage, hold en break-out session under åben himmel eller glæd medarbejderne med en cool sommerfest. Her er fuglesang, højt til himlen – og plads til masser af kreativ udfoldelse.

   Lyngby har det hele

   Lyngby er det vigtigste handelscentrum nord for København med et stort udvalg af mærkevarebutikker, butikskæder og special­ butikker på såvel Lyngby Hovedgade som i Lyngby Storcenter. Byen summer af aktivitet og byliv med hyggelige butik­ker, caféer, take­away og restauranter.

   Og så er Lyngby beriget med hyggelige, grønne oaser som bl.a. Mølleåen og Lyngby Sø.

   Hvor skal væggen stå?

   Storrum, loungemiljø eller stillezoner? Her sætter du dit præg på indretningen af dit nye kontorlejemål, så du får det, præcis som du ønsker.

   Vores arkitektteam står klar til at hjælpe med indretningsforslag og vejledning om optimal udnyttelse af rum – helt gratis.

   Fast vicevært – mød teamet

   Ejendommen passes af vores dygtige og hjælpsomme viceværter. De er på adressen hver dag og står for den daglige drift og vedligehold. De klipper hæk, skovler sne, holder fællesarealerne og sørger i det hele taget for, at alt det praktiske i dagligdagen fungerer.

   Så behøver du ikke bekymre dig om ret meget andet, end at drive din virksomhed.

   Lyngby - en vidensby med et aktivt byliv

   Bedste beliggenhed tæt på alt

   Med sin attraktive placering i Lyngby – en af de hurtigst voksende og mest attraktive forstæder til Storkøbenhavn – kommer firmaets kunder og medarbejdere let frem: Tog, busser og motorveje skaber bl.a. hurtig forbindelse til København City og Københavns Lufthavn. Ejendommens placering på Hollandsvej giver ligeledes adgang til det charmerende og levende byliv med caféer, restauranter, special- og dagligvareforretninger.

   Trafikalt fås det ikke bedre: Der er blot 500 meter til fods til Lyngby City og til stationen med togafgange hvert femte minut i hver retning. S-toget er på Københavns Hovedbanegård på blot 19 minutter, og herfra er man i lufthavnen på yderligere 17 minutter. I bil er man på motorvejsnettet mod nord, syd og vest på to minutter.

   Derfor er det heller intet tilfælde, at firmaer som A.P. Møller-Mærsk, Microsoft, NNE Pharmaplan (Novo), COWI og DONG Energy har valgt at etablere sig netop i Lyngby.

   Vil du vide mere?

   Hent prospekt
   • 2810_Hollandsvej_12

    Hollandsvej 12, 2. sal, 2800 Kongens Lyngby

    1.046 m² stort flot og lyst kontorlejemål i Kgs. Lyngby. Beliggende på 2. sal, ejendommen ligger tæt på Lyngby Hovedgade og Lyngby Station. Ejendommen har en flot lys foyer, fælles kantine med tagterrasse og moderne indretning.

    Areal 1046 m²
    Årlig leje 900 kr/m²
    Månedlig leje 78450 kr.
    Moms Ja
    Depositum 6 mdr. leje
    A conto varme 87 kr/m²
    A conto drift 343 kr/m²
    Lejeregulering min. 2%

   Kom med indenfor og få et hurtigt kig rundt i lejemålet.

   Kontakt os

   Spørg løs eller book en fremvisning