• Et markant kontorhus med plads til mere

  Fleksible kontorer fra 530 – 1.060 m² i Ballerup med kantine, frokostordning og mødecenter. Velkommen til Kontorhus Lautruphøj.

 • Fleksibel indretning med plads til fællesskab

 • Effektiv udnyttelse, 11 m² pr. arbejdsplads

 • Boliger
 • Galleri

   Meget mere end et kontor

   Kontorhus Lautruphøj er et flerbrugerhus med plads til alle typer virksomheder, store som små – og fra den lille kreative enkeltmandsvirksomhed til det store konsulenthus.

   Bag Kontorhus Lautruphøjs markante facade gemmer sig et fleksibelt kontorunivers med mange muligheder. Her kan skabes såvel strømlinede og dynamiske miljøer, som rå og kreative rammer, der passer præcis til din virksomheds behov. Det er også let at udvide eller skalere ned i takt med, at din virksomhed udvikler sig. Og så får du naturligvis adgang til husets fælles faciliteter så som kantine med frokostordning og mødeforplejning, work-lounges, møderum, stillezoner og masser af fri parkering til medarbejdere og gæster.

   Sammen bor vi bedre

   Hæv standarden uden at hæve dine omkostninger. I Kontorhus Lautruphøj deler du udgifterne til de fælles faciliteter med husets øvrige lejere – i modsætning til kontorer, hvor alle har hver sit. Når flere virksomheder går sammen og deler eksempelvis mødelokaler, er der helt andre muligheder for at skabe mere fleksible løsninger og bedre faciliteter – til fornuftige priser.

   Få det hele ved at dele

   Velkommen!

   Velkomstområdet er der, hvor det første håndtryk finder sted, og der, hvor dine gæster får det første indtryk af din virksomhed. 

   Foyeren er lys, åben og imødekommende, de stilfulde lounge-områder inviterer til uformelle møder eller afslapning, og de elektroniske infotavler giver dine gæster et komplet og hurtigt overblik over huset, dets lejere og dagens møder.

   God mad, glade medarbejdere

   Kantinen er dagens samlingspunkt – og højdepunkt. Den fælles kantine i Kontorhus Lautruphøj serverer sund og veltillavet mad fra Jespers Torvekøkken til lejere og gæster i hyggelige omgivelser. Det er også muligt at supplere den travle hverdag med fx morgenmad, sandwiches, frugtkurv og mødeforplejning.

   På de lune dage kan frokosten nydes i den hyggelige, vestvendte gårdhave

   Rum til møder og kreativitet

   I Kontorhus Lautruphøj får du og dine medarbejdere adgang til en række fleksible løsninger, som gør hverdagen lettere og møderne mere effektive.

   Her er cool work-lounges og stillezoner til de små uformelle break out sessions og møderum i varierende størrelser til afholdelse af møder, seminarer eller videokonference.

   Møder bookes elektronisk via husets app.

   Fast vicevært – mød Claus

   Kontorhus Lautruphøj passes af ejendommens vicevært, Claus. Claus er på ejendommen hver dag og står for den daglige drift og vedligehold. Han klipper hæk, skovler sne, holder fællesarealerne og sørger i det hele taget for, at alt det praktiske i dagligdagen fungerer.

   Så behøver du ikke bekymre dig om ret meget andet, end at drive din virksomhed.

   Plads til at vokse

   Din virksomhed udvikler sig og kan få brug for mere eller mindre plads.

   I Kontorhus Lautruphøj kan du skalere op eller ned for jeres fysiske rammer alt efter behov. Og uanset om I har brug for et mindre kontor eller flere etager – ja, så er de grønne træer, den blå himmel og den friske luft stadig lige uden for jeres vinduer.

   Hvor skal væggen stå?

   Olierede trægulve, bløde tæpper eller rå betongulve? I Kontorhus Lautruphøj sætter du dit præg på indretningen af dit nye kontorlejemål, så du får det, præcis som du ønsker.

   Vores arkitektteam står klar til at hjælpe med indretningsforslag og vejledning om optimal udnyttelse af rum – helt gratis.

   Plads til fællesskab, frirum og fordybelse

   Bo i hjertet af Danmarks “Silicon Valley”

   Kontorhus Lautruphøj ligger med stor synlighed i Ballerups travleste erhvervskvarter – side om side med virksomheder som IBM, Pfizer, KMD, GN Store Nord, Nets, Siemens og mange flere.

   Medarbejdere og gæster ankommer nemt, hvad enten de benytter offentlig transport eller er i bil. Kontorhuset ligger tæt på tilkørslerne til motorvejsnettet i alle retninger, dvs. mod Helsingør og Hillerød i nordgående retning, mod Storebælt og Gedser/Rødby i Vest og sydgående retning samt mod København og Øresundsbroen.

   Der er kun 10 minutters gåafstand til Malmparken station med togafgange hvert tiende minut i hver retning. S-toget er på Københavns Hovedbanegård på blot 30 minutter, og herfra er man i lufthavnen på yderligere 17 minutter.

   Og så får du masser af fri parkering til medarbejdere og gæster.

   Vil du vide mere?

   Hent prospekt
   • 2711_Lautruphoej_10

    Lautruphøj 3, 1.sal, Blok A, 2750 Ballerup

    Flotte mødelokaler, inspirerende loungeområder og kantine med frokostordning. Det er blot nogle af de mange fælles fordele i Kontorhus Lautruphøj. Vi tilbyder et fleksibelt kontorunivers med mange indretningsmuligheder, så I får det, præcis som I ønsker.

    Fra ejendommen er der kort afstand til Ring 4 og motorvejsnettet mod syd, vest og nord. Nærmeste s-stationer er Malmparken og Ballerup, hvorfra der er mange tog- og busforbindelser i alle retninger. Og så kan du parkere bilen lige uden for døren.

    Areal 1060 m²
    Årlig leje 830 kr/m²
    Månedlig leje 104764 kr.
    Moms Ja
    Depositum 6 mdr. leje
    A conto varme 86 kr/m²
    A conto drift 270 kr/m²
    Lejeregulering min. 3%
   • 2711_Lautruphoej_2

    Lautruphøj 1-3, 2. sal, Blok B, 2750 Ballerup

    Som lejer i Kontorhus Lautruphøj får du adgang til mange fordele. Flotte mødelokaler, inspirerende loungeområder og kantine med frokostordning. Her får du et fleksibelt kontorunivers med mange muligheder for individuelle tilpasninger til netop jeres behov.

    Fra ejendommen er der kort afstand til Ring 4 og motorvejsnettet mod syd, vest og nord. Nærmeste s-stationer er Malmparken og Ballerup, hvorfra der er mange tog- og busforbindelser i alle retninger. Her er masser af p-pladser lige uden for døren.

    Areal 1060 m²
    Årlig leje 830 kr/m²
    Månedlig leje 104764 kr.
    Moms Ja
    Depositum 6 mdr. leje
    A conto varme 86 kr/m²
    A conto drift 270 kr/m²
    Lejeregulering min. 3%%
   • 2711_Lautruphoej_9

    Lautruphøj 3, 1. sal, Blok C, 2750 Ballerup

    Lejemålet ligger i Blok C i stueetagen i yderst attraktivt erhvervskompleks. Fra det flotte indgangsparti og indvendigt ”gadestrøg” er der adgang til lejemålet. På gadestrøget i nederste etage ligger også de fælles faciliteter som mødelokaler og den store kantine. Ejendommen har desuden en lækker terrasse. Den velfungerende kantine kan også sørge for mødeanretninger, morgenmad, frugtkurv og div. sandwich. Ejendommen ligger i den erhvervsvenlige Ballerup Kommune. Ejendommen ligger tæt på Ring 4 og der er let adgang til motorvejsnettet mod syd, vest og nord. Malmparken S-station ligger kun 1 km væk og Ballerup S-station lige omkring 2 km, hvorfra der kører mange tog- og busforbindelser i alle retninger. P-pladser lige ved ejendommen.

    Areal 1060 m²
    Årlig leje 830 kr/m²
    Månedlig leje 104764 kr.
    Moms Ja
    Depositum 6 mdr. leje
    A conto varme 86 kr/m²
    A conto drift 270 kr/m²
    Lejeregulering min. 3%
   • Ballerup_20110929_TH_0028

    Lautruphøj 3, 1. sal, Blok A, 2750 Ballerup

    Lejemålet ligger i Blok A på 1. sal i et yderst attraktivt erhvervskompleks. Fra det flotte indgangsparti og indvendigt ”gadestrøg” er der adgang til lejemålet. På gadestrøget i nederste etage ligger også de fælles faciliteter som mødelokaler og kantine. Ejendommen har desuden en lækker terrasse. Den velfungerende kantine kan også sørge for mødeanretninger, morgenmad, frugtkurv og div. sandwich. Ejendommen ligger i den erhvervsvenlige Ballerup Kommune. Ejendommen ligger tæt på Ring 4 og der er let adgang til motorvejsnettet mod syd, vest og nord. Malmparken S-station ligger kun 1 km væk og Ballerup S-station lige omkring 2 km, hvorfra der kører mange tog- og busforbindelser i alle retninger. P-pladser lige ved ejendommen.

    Areal 530 m²
    Årlig leje 830 kr/m²
    Månedlig leje 52381 kr.
    Moms Ja
    Depositum 6 mdr. leje
    A conto varme 86 kr/m²
    A conto drift 270 kr/m²
    Lejeregulering 3%

   Kontakt os

   Spørg løs eller book en fremvisning