• Øbro105 - unikke lejeboliger med bedste beliggenhed

  Velkommen til en smagfuld bid af Østerbro!

 • Boliger
 • Galleri

   Øbro105

   52 skønne lejeboliger fra 63 til 112 m²

   ”Mit elskede Østerbro”

   Hører du til typen, der nærer varme følelser for Østerbro, har du nu muligheden for at gøre følelserne permanente i et af Københavns mest eftertragtede områder.

   Øbro105 er lejeboliger opført af Nordea Ejendomme i den nye del af den gamle karré Lille Vibenshus. Smukt og smagfuldt – med 52 lejligheder fra 63 til 112 m², mange med egen altan, karnap og adgang til tre store fælles tagterrasser.

   Lejligheder i særklasse

   Indretning, vinkler og placering af rummene varierer og gør hver lejlighed unik. I alle lejligheder finder du arkitektoniske detaljer, der gør, at indretningen ikke bare er ligesom alle andre steder. De skrå linier skaber dynamik og giver mulighed for at indrette sig individuelt, og de praktiske skydedøre mellem rummene sparer plads og skaber bedre sammenhæng.

   Ejendommens gadedøre er aflåste, og der er dørtelefon til alle lejligheder. Alle opgange har elevator, men foretrækker du at tage trapperne, foregår det på smuk sort terrazzo.

   Præmieret byhus

   Øbro105 er en nyfortolkning af fortidens detaljer

   Dit nye hjem?

   Indretning: Boliger i særklasse

   I alle lejlighederne finder du gennemtænkte arkitektoniske detaljer, såsom de skråtstillede akser og runde hjørner, der gør at indretningen ikke bare er lige som alle andre steder.

   De skrå linier skaber dynamik i rummene og giver mulighed for at indrette sig lidt anderledes, men stadig praktisk, og skydedøre mellem rummene gør, at der spares plads og skabes bedre sammenhæng mellem rummene.

    

   Præmieret byggeri

   Københavns Kommune har præmieret ejendommen med en brozeplakette bl.a. for harmoni med bestående miljø – “et flot og gedigent byhus” udført i tegl, kobber og glas.

   Hjørnehuset er karakteriseret af såvel grovhed som elegance, og den unikke facadekomposition fortæller en moderne historie om variation og skulpturel form med afsæt i nabobygningernes rige detaljering, og facadernes røde genbrugstegl og de modernistiske karnapper forbinder bygningen med kvarteret.

   Tagterrasse og udsigt til byens tage

   På øverste etage er der – til fælles glæde – tre store terrasser, med adgang for alle beboere. Her er plads til både at nyde solen på langs og komsammen på tværs af opgangene. I gården er der også fællesområde med bl.a. cykelparkering – og under hele ejendommen er der kælder med depotrum til alle lejligheder og med P-pladser, der kan lejes af beboerne.

    

   Østerbrogade

   Østerbrogade byder på mange muligheder for indkøb og shopping, hvilket gør gaden til noget ganske særligt. Her er der næsten altid fuld af liv, og du finder alt fra spændende designer- og specialforretninger til dagligvarebutikker.

   Er du sulten eller kaffetørstig byder Østerbrogade også på mange hyggelige caféer og stemningsfyldte resturanter. Så er du sikret et nemt måltid og en god kulinarisk oplevelse – hvad end du er til take away eller dining out.

   Her er både noget til gården og til gaden

   Til mange af lejlighederne hører en syd / sydvestvendt altan eller terrasse.

   I gården er der fællesområde med bl.a. cykelparkering – og under hele ejendommen er der kælder med depotrum til alle lejligheder og med P-pladser, der kan lejes af beboerne.

   Østerbro: En bydel med historie og særpræg

   Østerbro har sit særpræg – takket være områder, som den grønne Fælledpark, Norhavnens arbejdspladser, Ø-gadernes miks af erhverv og beboelse, og Ryvangens herskabsvillaer, tegnet af nogle af datidens bedste arkitekter.

   På Østerbro oplever man store miljømæssige skift – men der er alligevel et fællesskab, som det er svært at forklare. Og svært at undvære, når man først har boet her.

   Østerbro – en perle i København

   Brede boulevarder, delikatesser, designbutikker og grønne oaser. Østerbro, også kendt som København Ø, er pæn og eksklusiv, men samtidigt afslappet og helt nede på jorden. Østerbro ligger nord for Københavns centrum, og det er et af byens mest attraktive boligområder, især for børnefamilier.

   Østerbro er et af de grønneste områder i byen, hjem til Fælledparken – Danmarks største offentlige park – med sportsfaciliteter, legepladser, fodboldbaner, nationalstadionet PARKEN og hundegårde. Bydelen ligger tæt på vandet, med en ny strandpark ved Svanemøllen, Søerne, Kastellet og Den lille Havfrue inden for gåafstand. På Østerbro finder du også et bredt udvalg af designerbutikker, samt restauranter og caféer.

   Kom let hertil

   Fra Øbro105 er der kun få minutters gang til Svanemøllen og Nordhavn stationer med både s- og regionaltog. Bus 1A kører lige uden for din hoveddør med forbindelse til bl.a. Klampenborg, Hellerup, Østerport, Kongens Nytorv og København H. Og lige rundt om hjørnet kører bus 14 og 8A.

   Kontakt os

   Send os en mail eller udfyld felterne nedenfor