Venteliste

DEAS administrerer både ungdomsboliger og lejeboliger for Velliv. Som pensionskunde i Velliv kan du få tilbudt de boliger som vi ejer før de bliver vist for resten af markedet. Er du barn af en Velliv pensionskunde kan du også få fordel af at skrive dig op og få adgang til vores ungdomsboliger.

Opskrivning på venteliste

Vi er ved at konvertere alle vores ventelister, således de fremover administreres af Findbolig. Dette betyder, at vi desværre har måtte lukke for opskrivning på ventelisterne indtil d. 23.12.2022, hvorefter du vil kunne tilgå ventelisterne – og opskrive dig herpå – ved at trykke her.

Store, men samtidigt nærværende

Vi er en af landets største og førende udbydere af erhvervslejemål og lejeboliger. Vi dækker hele værdikæden fra investering, udvikling og udlejning til den daglige vedligeholdelse og administration.

Vi er store, men sørger samtidigt for at være tætte på vores lejere ved at have faste viceværter og ejendomsadministratorer. Vi er således altid til at få fat i og har altid en medarbejder, der kender den enkelt ejendom ud og ind. Skulle du derfor få brug for hjælp eller har spørgsmål, så kontakter du blot den ansvarlige for din ejendom.

Løbende nye boliger til ventelisten

Vores ejendomsportefølje udvikles og tilpasses løbende i henhold til markedet. Dels gennem køb, salg og udvikling af eksisterende ejendomme samt opførsel af nye boligejendomme i samarbejde med investorer, lejere og entreprenører. Der kommer derfor løbende nye ejendomme på listen over boliger, du kan skrive dig på venteliste til.

Spørgsmål til boliger eller venteliste?

Har du nogle spørgsmål i forbindelse med vores venteliste til lejeboliger eller ungdomsboliger er du altid velkommen til at kontakte Findbolig på 70302200.


https://deaserhverv.dk/venteliste/