• Kontor og lager i Brøndby

  Effektive kontor- og lagerlokaler i varierende størrelser i attraktivt erhvervskvarter tæt på hele det storkøbenhavnske motorvejsnet. Årlig leje kontor fra kr. 550 pr. m² p.a.

Effektiv erhvervsejendom med plads til at vokse

Den markante flerbrugerejendom, som er på i alt 17.588 m², ligger på hjørnet af Park Allé og Banemarksvej i Brøndbys attraktive Ragnesminde erhvervsområde. Erhvervsejendommen byder på kontorer og lagerlokaler i varierende størrelser.

En række stærke brands har valgt at placere sig i området bl.a. Solar, Nilfisk, nemlig.com, Semler Gruppen, DHL, Coop og Milestone Systems.

Fleksible kontorlejemål og lagerlokaler

Kontor, lager eller en kombination? Enkeltmandskontorer, grupperum eller storrumskontorer? Her er der plads til effektive arbejdspladser såvel som rum til samarbejde eller fordybelse. I indretningen tager vi hensyn til jeres behov – uanset om I er få, mange eller rigtig mange, så skaber vi de optimale rammer for jer.

Faciliteter og fælles fordele

Effektive og fleksible løsninger

Din virksomhed udvikler sig og kan få brug for mere eller mindre plads.

På Park Allé kan du skalere op eller ned for jeres fysiske rammer alt efter behov. Og uanset om I har brug for få kvadratmeter eller flere etager – ja, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Hvor skal væggen stå?

Storrum, enkeltkontorer eller en kombination? Her sætter du dit præg på indretningen af dit nye lejemål, så du får det, præcis som du ønsker.

Vores arkitektteam står klar til at hjælpe med indretningsforslag og vejledning om optimal udnyttelse af rum – helt gratis.

 

Fast vicevært – din service og tryghed

Ejendommen passes af vores dygtige og hjælpsomme vicevært. Han står klar til at hjælpe og er vært for den daglige drift og vedligehold. Han klipper hæk, skovler sne, holder fællesarealerne og sørger i det hele taget for, at alt det praktiske i dagligdagen fungerer.

Så behøver du ikke bekymre dig om ret meget andet, end at drive din virksomhed.

Grønne oaser og højt til himlen

Ejendommen ligger direkte over for en lille park, hvor du både finder hyggelige, grønne oaser og en smuk sø. Et oplagt mål for frokosten i det fri eller det uformelle møde.

Lad roen sænke sig. Her kan du finde inspiration og ny energi til dit næste store projekt.

Et dynamisk erhvervsliv

Brøndby Kommune har et dynamisk erhvervsliv, hvor mange forskellige virksomheder trives. Her finder du bl.a. virksomheder som nemlig.com, Solar, Nilfisk, Semler, DHL og Coop.

Med kort afstand til både S-tog, motorveje, lufthavnen – og en kommende letbane – ligger Brøndby godt som trafikalt knudepunkt i forhold til transport, medarbejderrekruttering og infrastruktur.

Kommende letbane sikrer let adgang

I 2025 åbner den nye letbane på Ring 3 mellem Lyngby og Ishøj med 29 stationer fordelt på 28 kilometer.

Park Allé (vest) letbanestop ligger kun få hundrede meter fra ejendommen, og herfra er der hurtig og effektiv forbindelse til hele Hovedstadsområdet.

Find ro, inspiration og ny energi!

Optimal beliggenhed tæt på motorvejsnettet

Ejendommens beliggenhed giver din virksomhed flere fordele: Det er let for kunder og medarbejdere at komme til og fra ejendommen, og der er nem adgang til Holbækmotorvejen og Motorring 3. Den markante facade ud mod Park Allé giver også god synlighed overfor de mange bilister, der passerer. Fra adressen er der gode busforbindelser til Glostrup Station, hvorfra S-toget kører til København og Høje Taastrup. Der er ligeledes mange dagligvarebutikker i området, som kan gøre hverdagens indkøb lettere for medarbejderne.

Let adgang med letbanen
Den kommende letbane får stop på Park Allé (vest), kun 800 m fra ejendommen. Letbanen kører med afgang hvert 5. minut i dagtimerne og hvert 10. minut i aftentimerne og om søndagen, hvilket giver mulighed for forankring af regionens samlede arbejdsmarked.

Alt i alt får din virksomhed en optimal beliggenhed i forhold til transport, medarbejderrekruttering og infrastruktur.

Der er masser af fri parkering til medarbejdere og gæster på ejendommens arealer.

Vil du vide mere?

Hent prospekt
 • Repræseentativ ejendom med stor synlighed mod Park Allé

  Park Allé 350, lejemål 1, 2605 Brøndby

  Pænt, mindre kontorlejemål i markant flerbrugerejendom i Brøndbys dynamiske erhvervskvarter. Tæt ved Holbækmotorvejen med flere buslinier til Glostrup og Brøndbyøster Station samt gode tilkørsels- og parkeringsforhold.

  Areal 210 m²
  Årlig leje 550 kr/m²
  Månedlig leje 15157 kr.
  Moms Ja
  Depositum 6 mdr. leje
  A conto varme 107 kr/m²
  A conto drift 108 kr/m²
  Lejeregulering 2%
 • Boliger
 • Galleri

   Se videoen

   Vi har lavet en kort video om ejendommen, så du kan lade dig inspirere og få et lille indblik i de mange muligheder, som ejendommen rummer.

   Klik på billedet til højre og kom med inden for på Park Allé 350-352!

   Kontakt os

   Spørg løs eller book en fremvisning