• Fremtidens lejligheder i København

  Find de ledige boliger på findbolig.nu, og ansøg for at få en individuel fremvisning.

  Klik her for at se boligerne

  På Frederiks Brygge kan du leje en lejlighed i et attraktivt boligkvarter beliggende direkte til vandet i den sydlige del af Københavns Havn. Herfra er der blot 15 minutter på cykel til Rådhuspladsen – og samtidig får du en lejlighed med masser af lys og havudsigt.

 • Københavns nye kanalby

  Gå sommeren i møde på Frederiks Brygge.

Lejlighed København – lejligheder til leje i nyt boligkvarter i København
 • Boliger
 • Galleri

   Frederiks Brygge

   Bo i lejlighed midt i København, direkte ved vandet

   Dufter af Øresund
   og smager af Italien

   Frederiks Brygge er Københavns nye, levende bykvarter med mulighed for at leje en lejlighed, både hvis du er alene eller hvis I er en lille familie. Her er smukke alléer med store platantræer, brostensbelagte forhaver med beplantede hegn og plantekasser, tagterrasser og grønne gårde mellem lejlighederne.

   Bydelens samlingspunkt er havnebassinet, der er udformet, så der opstår en sydvestvendt plads. Her er liv, leg og lange sommeraftner. Du kan købe italienske delikatesser i Stålhallen, og om få år kan du sidde på en af de hyggelige caféer kun en kort gåtur fra din lejlighed og nyde udsigten over vandet.

   Pladsen er indrettet med legeplads, boldbane, grillpladser, bordtennisborde og udsigtspunkter. Her er der også mulighed for at afholde sommerfest, loppemarked og koncerter – og på træbryggen langs kajen er der plads til din kajak eller jolle.

   Her er indkøb, skole og daginstitution med både vuggestue og børnehave, og hele kvarteret er forbundet via stisystemer, som gør det sikkert og trygt at færdes for store og små. Det er det ideelle kvarter at leje lejlighed i, hvis drømmeboligen skal ligge tæt på København, men stadig have lys og luft omkring sig.

   Nyheder

   Her finder du de seneste nyheder fra Frederiks Brygge

   • Rejsegildemaj2019

    16/05/2019

    Rejsegilde på Frederiks Brygge: Hjertet i ny bydel står snart klar

    Læs mere
    Krans

    15/06/2018

    Rejsegilde for 615 lejligheder på Frederiks Brygge

    Læs mere
   • Karens minde_sydhavnen

    07/06/2018

    Børnevenlige spots i Sydhavnen

    Læs mere
    Johansson_0001_WEB

    02/05/2018

    Personlig indretning ved vandet i byen

    Læs mere
   • Væksthus_featured

    27/04/2018

    Fælleshuse skal gøde jorden for aktivitet og fællesskab på Frederiks Brygge

    Læs mere
    frederiks brygge; frirum; byrum, sydhavnen, københavn

    23/03/2018

    Frirum: Flydende parker til fri afbenyttelse

    Læs mere
   • DSC_5594_1000x641

    19/01/2018

    Mere end 90% af de opførte lejligheder på Frederiks Brygge er nu udlejet

    Læs mere
    P-hus og Netto

    08/12/2017

    Netto holder åbningsfest på Frederiks Brygge

    Læs mere
   • Frederiks Brygge; udvikling; ny bydel; boliger; lejlighed; lejlighed i København; lejebolig; bolig til leje; lejlighed til leje; lejlighed til leje i København; Teglholmen; Sydhavnen; nye boliger; ny lejlighed; bolig i Sydhavnen; bo til leje

    20/11/2017

    Fuld fart på udviklingen i Sydhavnen

    Læs mere
    juletræ_web

    16/11/2017

    Juletræet tændes på Frederiks Brygge

    Læs mere
   • Frederiks_Brygge_20160523_TH_0111_website

    12/07/2017

    Hyggestunder og aktiviteter ved vandet på Frederiks Brygge

    Læs mere
    Teglholmen_20160524_TH_0015_small

    27/04/2017

    Oplev Teglholmen under Copenhagen Architecture Festival

    Læs mere
   • Frederiks Brygge i Sydhavnen udvikles af Nordea Ejendomme og bygges i disse år på blandt andet Lemvigh Müllers gamel industri areal. Der er primært tale om leje boliger.

    28/03/2017

    Gå mod strømmen i Sydhavnen

    Læs mere
    Koebenhavn_SV_Frederiks_Brygge_20170130_TH_0101_1200

    03/02/2017

    Arbejdet skrider frem på Frederiks Brygge

    Læs mere
   • Vasbygade_illustration_web1

    14/12/2016

    Nordea Ejendomme forvandler porten til København

    Læs mere
    hjemmeside

    07/11/2016

    Velkommen til vores nye hjemmeside!

    Læs mere
   • IMG_3382_web

    12/10/2016

    Rejsegilde på Frederiksholmshuset

    Læs mere
    IMG_3485_web

    10/10/2016

    Belvederebroen indvies og lukker et missing link i Havneringen

    Læs mere

   En levende bydel for alle

   Frederiks Brygge er for alle – fra unge par, singler, børnefamilier til midaldrende og aktive seniorer. Og den brede mangfoldighed er med til at skabe en aktiv og levende bydel i løbet af hele dagen.

   Se ledige lejeboliger

   Byggeriet

   Der har været et stort ønske om en varieret bebyggelse, så der skabes et levende og oplevelsesrigt bymiljø.

   Bygningerne varierer i højden og forskyder sig i forhold til hinanden. Flere af de gamle bygninger er bevaret, så der er spor tilbage i historien. Bygningerne fremstår som murede byhuse, hvor hver enkelt opgang har sin egen identitet.

   Indgangene er tilbagetrukket eller med en lille overdækning, så der er læ og tørvejr, når man træder ud af sin opgang. Der er direkte adgang fra opgangen både til gaden og gården, så det er let at komme ud og lege eller hente sin cykel.

   Indkøb

   Det italienske madtempel, Supermarco, åbnede i 2015, og her har du adgang til et rigt udvalg af ægte italienske dagligvarer, specialiteter og vin. I stueetagen under parkeringshuset ligger Netto, så det er let at handle på vej hjem.

   I Pladehallen blev der engang opbevaret store stålbjælker, men om få år kan man sidde på én af de små caféer i hallen og nyde udsigten over pladsen og vandet. Der er 8 minutter på cykel til Fisketorvet shoppingcenter, som har et stort udvalg af butikker, biografer og spisesteder.

   Skole og daginstitutioner

   Børnehuset Vestre Teglgade er den lokale daginstitution med både vuggestue og børnehave. Den blev indviet, som den første bygning i kvarteret i august 2013.

   Skolen i Sydhavnen er indrettet med helt nye lokaler, og ved siden af skolen er opført en stor idræts- og aktivitetshal. Skolen har en maritim og naturfaglig profil og vil med tiden få sin egen lille havn lige foran legepladsen. Skolen og hallen skal fungere som bydelens medborgerhus i alle døgnets timer. Du kommer hurtig til skolen på cykelstien gennem Den Grønne Kile.

   Gode forbindelser

   Det er både hurtigt og nemt at komme til og fra Frederiks Brygge. Du kan på 15 minutter cykle til Rådhuspladsen, og på få minutter i bil er du på Ring 2 og kommer let til City eller ud på motorvejsnettet.

   Der er 15 minutters gang til Sydhavnen Station, og når Metroen er udbygget i 2022, kan man gå til Enghave Station på blot 5 minutter.

   Der er gode muligheder for at gå, løbe eller cykle hele havnen rundt langs vandkanten fra Slusen i syd til Nyhavn i nord på det nye stisystem Havneringen, som går gennem området.

    

   Parkering

   Har du egen bil, er det intet problem. I 2017 blev der bygget et stort parkeringshus med plads til godt 500 biler. Så nu er det slut med at køre rundt og rundt for at finde en ledig parkeringsplads, nu kan du blot køre direkte ind i parkeringshuset og stille bilen. Det sparer dig både for en masse tid og stress. I parkeringshuset er der også mulighed for parkering af delebiler.  

   Historie

   Frederiks Brygge ligger i Københavns Sydhavn – et cirka 100 år gammelt havne- og industriområde, meget på inddæmmet land.

   Fra 1920’erne og otte årtier frem havde Danmarks største stålgrossist, Lemvigh-Müller, hovedkontor og lager på grunden.

   De industrielle referencer går igen i flere af bygningerne på Frederiks Brygge, bl.a. Stålhallen og Pladehallen, og den gamle administrationsbygning blev omdannet til ungdomsboliger i 2013.

   Vil du vide mere?

   Frederiks Brygge er for alle – fra unge par, singler, børnefamilier til midaldrende og aktive seniorer. Hent vores brochure og få mere at vide om den nye bydel.

   Hent brochure

   Fra forstaden
   til Frederiks Brygge

   Da Jette og Bent Lauridsen solgte deres hus, var drømmen at flytte ind til København og få glæde af byens mange tilbud. Men ud over storbylivet stod ønsket om nærhed til grønne områder og vandet også meget højt på ønskelisten. Frederiks Brygge viste sig at have alt det, parret ønskede sig.

   ”Vores valg af bolig var ikke svær, og vi er meget glade for at bo på Frederiks Brygge. Vi bor i en skøn lejlighed på 5. sal med en altan, som er superanvendelig og med udsigt over vandet. Vi nyder at kunne cykle rundt i byen, samt det privilegium det er at bo i byen og alligevel være meget tæt på grønne områder og vandet. Her er en oplagt og meget dejlig mulighed for at padle kajak i skønne omgivelser.”

   “Bydelens helhedsløsning tiltalte os meget.”

   Visionen for Frederiks Brygge er at skabe en levende bydel med fokus på aktivitet, fællesskab og miljø. Og det vejede tungt i Jette og Bents beslutning.

   “Vi glæder os over fællesarealerne og de visioner, der er ved fuld udbygning, og vi glæder os over den miljøvenlige tilgang med en velfungerende ordning for affaldssortering og energivenlige lejligheder.”

   Jette og Bent Lauridsen
   Pladehals Allé, Frederiks Brygge

   Kontakt os

   Send os en mail eller udfyld felterne nedenfor

   Frederiks Brygge

   Frederiks Brygge er en ny bydel i den sydlige del af Københavns havn mellem Vasbygade, H.C. Ørstedsværket og Frederiksholms Kanal. Bydelen fordeler sig over den ca. 80.000 kvadratmeter – eller godt 11 fodboldbaner – store industrigrund, hvor stålgrossisten Lemvigh-Müller før i tiden havde hovedkontor og lager.