Køb af butik eller leje?

Er du på udkig efter en butik til salg, og overvejer du køb af butikslokale? Du har sikkert set de mange butik til salg-skilte rundt omkring, mens du overvejer beliggenheden på din butik.

Dine fordele ved at leje butikslokaler

Køb af butikslokale er en stor investering med økonomiske risici, der kan være svære at forudse. Har du overvejet at leje og undgå besværet ved at eje? Hvis du ser på butikker til salg, men også overvejer leje, så er der en række fordele ved leje fremfor køb af butik:

  • Det kræver ikke en større økonomisk investering som ved køb af butik
  • Det er nemt at finde en butik til overtagelse og fleksibelt at komme af med den igen
  • Du taber ikke penge på en ejendom, hvis du ikke kan udleje den igen med det samme
  • Du påvirkes ikke af prisudviklingen på markedet, som ved butikker til salg, og risikerer ikke et økonomisk tab, hvis værdien på ejendommen falder
  • Du skal ikke selv stå for større vedligehold og udbedring af skader

Bramstræde-7A_16

Butik til salg eller leje

DEAS er Danmarks største udlejer af butikslokaler og har butik til overtagelse i hele landet i alle størrelser og med forskellige faciliteter, som matcher ethvert behov. Vi varetager udlejning af butikslokaler, som kan være en fordel, hvis du ikke ønsker at foretage en større ejendomsinvestering. Er du selvstændig erhvervsdrivende og står og mangler en forretning, så har vi ledige lokaler over hele landet. Vi har et stort kendskab til markedet og bydelene i hele landet og kan hjælpe og vejlede dig, så du finder de rette lokaler til din butik, som passer til dit behov og dine ønsker.

DEAS dækker hele Danmark

DEAS er landsdækkende udlejer af butikslokaler, og vi har derfor et stort kendskab til markedet og kan hjælpe med professionel rådgivning og med at finde ledige lokaler til din virksomhed. Vi har moderne og nyopførte lejemål over hele landet med attraktive beliggenheder.

Få hjælp til at finde den rette butik til overtagelse

Vi har professionelle erhvervsrådgivere, som sidder klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige ejendom, som matcher din virksomhed og ønsker til beliggenhed, faciliteter mv.

lej butik


https://deaserhverv.dk/fordele-ved-leje-fremfor-eje/