Ledige lejemål

Ledige lejemål

DEAS er førende inden for udlejning af ejendom til erhverv. Vi har en stor portefølje af erhvervslejemål, hvor du her på siden har mulighed for at gennemse alle ledige lejemål.

Ønsker du hjælp eller har du nogle særlige ønsker, så kan du kontakte os på mail info@deaserhverv.dk eller ringe på 70 30 20 60.

Førende i udlejning til erhverv

DEAS har en stor og omfattende portefølje bestående af ca. 2.700 erhvervslokaler.

Vores portefølje indeholder både store og små kontorlokaler beliggende på attraktive og centrale adresser i forhold til bl.a. transportmuligheder. Vi har også mange butikslejemål i porteføljen, bl.a. mange i de større byer. Endelig tilbyder vi også lagerfaciliteter til alt fra fødevarer til tøj og elektronik.

Fleksibel indretning m.m.

Når det gælder indretning og ændring af et lejemål er vi meget fleksible. Vores store byggefaglige ekspertise gør, at vi kan opfylde langt de fleste behov og lave tilpasninger, der imødekommer de ønsker der måtte være til et lejemål.

Har du specielle ønsker skal du blot kontakt os, så ser vi i fællesskab på i hvilken udstrækning vi har mulighed for at imødekomme dine ønsker, så du får de optimale betingelser for at udføre erhverv.

Ledige lejemål 1

Find ledige lejemål til erhverv

Når du leder efter den helt rigtige adresse til din nye butik, eller hvis du søger efter kontorlokaler i en bestemt bydel, så kontakt os. Vi finder de helt rigtige lokaler til dig – kontakt os på mail info@deaserhverv.dk eller ring på 70 30 20 60.

Du har også til enhver tid mulighed for selv at søge efter ledige lejemål blandt alle vores lejemål. Brug blot vores søgefunktion og kontakt den pågældende udlejer for mere information og en fremvisning.


https://deaserhverv.dk/om-deas/ledige-lejemal/