Om DEAS (og det tidligere Nordea Ejendomme)

DEAS og det tidligere Nordea Ejendomme er nu én virksomhed og styrker dermed erhvervsudlejningen markant samt tilfører et større servicetilbud særligt til asset management-forretningen.

DEAS er et ejendomsforvaltningsselskab, der betjener kunder og lejere fra tre kontorer i Danmark. Vi servicerer dagligt over 70.000 virksomheder – private som offentlige, store som små – og familier på vegne af ejendomsselskaber, pensionskasser, fonde samt ejer- og andelsboligforeninger.

Vores over 900 engagerede medarbejdere lever og ånder for fast ejendom og stræber dagligt efter at sikre tilfredse kunder og lejere.

DEAS er først og fremmest specialister i ejendomsadminsitration og asset management. Ud over disse specialer kan vi også tilbyde udlejning, drift og vedligeholdelse, bygherrerådgivning, facility services og Offentlig-private partnerskaber (OPP). Derfor kalder vi os selv et “full service property house”.

Vores services spænder over både erhvervsejendomme, shoppingcentre, boligejendomme samt ejer- og andelsboligforeninger.

Stort udvalg af bolig- og erhvervslejemål

DEAS er en af Danmarks største udbydere af erhvervs- og boliglejemål. Det gælder udlejning af boliglejemål, ungdomsboliger, kontorlejemål og domicilejendomme, industri- og produktionslejemål samt butikslejemål – over hele landet.

Find dit nye erhvervslejemål her.

Find din nye bolig her.


https://deaserhverv.dk/om-deas/