Leje af erhvervsejendom

Erhvervsejendomme 1

DEAS er en af Danmarks største udbydere af erhvervsejendomme. Vi har erhvervsejendomme til leje i hele landet, og særligt mange erhvervsejendomme i og omkring København. En lang række små, mellemstore og meget store virksomheder og organisationer, private som offentlige, er lejere hos os.

Det er de bl.a., fordi vi tilbyder udlejning af erhvervsejendomme i hele landet – og i alle størrelser og indretninger. Men også fordi, vi har mulighed for at tilpasse ethvert lejemål efter den enkelte lejers ønsker og behov. Det har vi, fordi vi dækker hele værdikæden fra investering, udvikling, vedligehold og udlejning til administration.

Find erhvervsejendom til leje

Hvis du leder efter de helt rigtige rammer for din butik, dit lager eller søger efter kontorlokaler i en bestemt bydel, så kan vi hos DEAS hjælpe. Du kan altid kontakte os på mail info@deaserhverv.dk eller ringe på 70 30 20 60. Du kan også med stor fordel selv søge efter en erhvervsejendom i vores database med ledige ejendomme og kontakte os for en fremvisning.

Vores søgefunktion giver dig hurtigt overblik over, hvad vi har af lokaler og ledige erhvervsejendomme. Du kan bl.a. filtrere på type og geografisk område, så du for eksempel kan indsnævre til at se alle ledige butikslokaler i Hovedstaden. Du kan også søge med fritekst på for eksempel ’erhvervsejendomme københavn’ – mulighederne er mange.

Erhvervsejendomme

Med fra skitse til færdigt projekt

Som en af landets førende udlejere af erhvervsejendomme har vi erfaringen og ekspertisen, der skal til for at gøre processen omkring leje af erhvervsejendom til en god oplevelse. Vores byggefaglige specialister står klar til at hjælpe og vejlede dig, så du bliver tilfreds – også på den lange bane.

DEAS er med andre ord en kompetent og fleksibel samarbejdspartner, når det gælder ombygning og indretning af erhvervslokaler. Vi har et bredt team af fagspecialister, der byder ind med deres kompetencer og sørger for et fremtidssikret resultat og en fokuseret rådgivning.

Vores specialisters erfaring og knowhow gør os desuden i stand til at indtænke mange forskellige scenarier. Du behøver således ikke have en færdig køreplan for, hvordan du skal bruge bygningen og lokalerne de næste mange år. Vi forsøger altid at arbejde med fleksible løsninger, så der er plads til både udvidelser og omstruktureringer.

I denne video kan du se et eksempel på, hvordan vi ombyggede og indrettede et nyt erhvervslejemål på Borgmester Christiansens Gade i Københavns Sydhavn. Et projekt, hvor vi var med helt fra skitse til det endelige projekt stod færdigt og var klar til indflytning.

Lej erhvervsejendom hos et Full Service Property House

DEAS er det man kalder et Full Service Property House. Det betyder bl.a., at vores kunder drager fordel af de synergieffekter der naturligt opstår, når alt er samlet under ét tag.

Vores udlejningsspecialister inddrager for eksempel vores byggetekniske afdeling, når erhvervslejemål skal ombygges og indrettes. Gennem en tæt dialog med både ejer og lejer sørger DEAS for nogle fleksible løsninger, der imødekommer indretningsmæssige krav og behov.

I forhold til den daglige drift har vi tæt dialog med vores viceværter, der har deres gang ude på ejendommene og varetager den løbende vedligehold. Vi har således faste viceværter, ejendomsadministratorer og teknikere tilknyttet hver enkelt ejendom.

DEAS dækker med andre ord hele værdikæden fra investering, udvikling, vedligehold og udlejning til administration. Det giver mulighed for en meget konkurrencedygtig drift og en lang række fordele for vores lejere både på den korte og den lange bane.

Hvis du vil vide mere om os og de muligheder, vi kan tilbyde i forbindelse med udlejning af erhvervsejendom, så er du altid velkommen til at kontakte os på mail eller på telefon på 70 30 20 60 – vi sidder klar til at tage en dialog med dig om dine behov og ønsker til udlejningsejendomme.


https://deaserhverv.dk/om-deas/erhvervsejendomme/