Leje af erhvervsejendom

Som en af landets førende udlejere af erhvervsejendomme har vi erfaringen og ekspertisen, der skal til for at gøre processen omkring leje af erhvervsejendom til en god oplevelse. Vores byggefaglige specialister står klar til at hjælpe og vejlede dig, så du bliver tilfreds – også på den lange bane.

Vi administrerer erhvervsejendomme i hele Danmark, så om du søger en ledig butik eller et lagerlokale, kan vi hjælpe. Søg blandt alle ledige lejemål eller kontakt os på info1@deas.dk eller på 43 33 81 00.

2.500 erhvervslejemål – og vi har også et til dig

DEAS er en af Danmarks største udbydere af erhvervsejendom i Danmark. En lang række små, mellemstore og meget store virksomheder og organisationer, private som offentlige, er lejere hos os.

Vores portefølje med erhvervsejendomme består af ca. 2.500 erhvervslejemål og 1.250 lejeboliger med et samlet areal til udlejning på ca. 1,5 mio. m². Vi har alle faggrupper samlet under ét tag og dækker hele værdikæden – fra ingeniør-/arkitektbistand, vedligeholdelse, administration og udlejning til den daglige drift og vedligeholdelse af ejendommene. Bag Nordea Ejendomme står Skandinaviens største bank, så vi tør godt love, at I er i trygge hænder hos os.

Skræddersyede erhvervslejemål efter dine behov

Vi har mange erhvervsejendomme til leje i hele landet og specielt mange i og omkring København. Ejendommene er meget forskellige – nogle ligger midt i centrum, mens andre er placeret tæt på motorvej. Vi er fleksible, når det gælder indretning og ændring af bygninger og lokaler. Vores omfattende byggefaglige ekspertise gør, at vi kan opfylde individuelle behov og lave tilpasninger, der imødekommer de behov og ønsker der måtte være til en erhvervsejendom.

Find erhvervsejendom til leje

Hvis du leder efter de helt rigtige rammer for din butik, dit lager eller søger efter kontorlokaler i en bestemt bydel, så kan DEAS hjælpe. Du kan altid kontakte os på mail info1@deas.dk eller ringe på 43 33 81 00. Du kan også selv søge efter en erhvervsejendom i vores database med ledige ejendomme og kontakte os for en fremvisning.


https://deaserhverv.dk/om-deas/erhvervsejendomme/