Lager til leje

Lager til leje 1

Søger du et lagerlokale med porte, højt til loftet og gode tilkørselsforhold? Skal det ligge i København, Århus, Glostrup eller Ballerup – eller gerne alle nævnte steder?

Som en af landets førende udlejere af logistikejendomme kan vi tilbyde en lang række effektive lagerfaciliteter herunder lagerlokaler, lagerhaller, produktionslokaler og logistiklejemål med centrale beliggenheder i hele Danmark. Vi har lager til leje tæt på motorvejsnet, ringveje og med gode tilkørselsforhold.

Søg blandt alle ledige lejemål og kontakt den pågældende udlejer for en fremvisning. Du kan også ringe til os på telefon 70 30 20 60 eller skriv på info@deaserhverv.dk, så hjælper vi dig med at finde de helt rigtige rammer for din virksomhed.

Stor ejendomsportefølje

DEAS er en af de største udbydere af erhvervslejemål i Danmark. Vores samlede ejendomsportefølje med erhvervsejendomme, herunder butiks, kontor- og lagerfaciliteter består af ca. 2.500 lejemål fordelt på attraktive placeringer i hele landet. Det vil sige, vi tilbyder lagerudlejning fra Nordsjælland til Vestjylland.

Lager til leje

Mange muligheder for tilpasning

Vi står selv for alt vedrørende de enkelte ejendomme, dvs. opførsel, drift, vedligehold mv. Vi har derfor mange muligheder for at tilpasse lager eller lagerhal efter behov og ønsker.

Lager eller logistiklejemål til leje

Vi har lagerlokaler til leje i hele landet og kan tilbyde lager til opbevaring af alt fra fødevarer til tøj og elektronik. Om du skal bruge et lille lagerlokale eller har brug for en hel lagerhal, så har vi lagerfaciliteter, som dækker de fleste behov.

Find ledige lagerfaciliteter

Om du leder efter et lager eller en lagerhal, har brug for opbevaring i Jylland eller på Sjælland, tæt på København eller Århus – hos DEAS finder du et bredt udvalg af ledige lagerfaciliteter med optimal beliggenhed. Kontakt os på info@deaserhverv.dk eller ring på telefon 70 30 20 60, så hjælper vi dig videre.

Du har også mulighed for selv at finde et ledigt lagerlokale eller en lagerhal til leje. Søg blandt alle ledige lejemål og kontakt den pågældende udlejer for en fremvisning.


https://deaserhverv.dk/om-deas/lager-til-leje/