Kontorlokaler til leje – kontorlejemål

Kontorlokaler til leje

Som en af landets førende udlejere af kontorlejemål samt andre erhvervslokaler har vi hos DEAS stor erfaring med udlejning af kontor og kontorlokaler. En erfaring som gør det muligt at forenkle og tydeliggøre de processer, som udlejning af et kontor består i.

Vi administrerer og udlejer en lang række velbeliggende og godt indrettede kontorlokaler i København samt i resten af Danmark.

Søg efter ledige lejemål eller skriv til os på info@deaserhverv.dk eller ring på 70 30 20 60, så hjælper vi dig videre.

Udlejning af kontor – vi er førende

DEAS er en af de største udbydere af kontorlejemål i København samt resten af Danmark. Vores samlede ejendomsportefølje består af ca. 2.500 erhvervslejemål og ca. 1.250 lejeboliger med et samlet areal på ca. 1,5 mio. m².

Vores status som førende udlejer har vi opnået, fordi vi dækker den samlede værdikæde fra ingeniør-/arkitektbistand, tilpasning, fast kontaktperson og udlejning til den daglige vedligeholdelse med vicevært og ejendomsadministrator. Lejer du kontor eller kontorlokaler gennem os, er du derfor sikker på et højt serviceniveau.

Mange kontorlokaler til leje i København

Vi har mange kontorlokaler til leje i København, så ønsker du at finde lokaler til at etablere kontor i København eller skal du bare flytte til nye kontorlokaler i Hovedstaden, er vi et godt valg.

Vi har en omfattende portefølje og er desuden meget fleksible, da vi selv står for alt med ejendommene. Vi kan med vores omfattende byggefaglige ekspertise opfylde individuelle behov og lave tilpasninger, der imødekommer dine ønsker til indretning af kontoret.

Kontorlokaler til leje QR

Mange kontorlejemål i Århus

Vi kan ud over et stort antal lejemål i København og Hovedstaden også tilbyde mange kontorlejemål i Århus. Vi har en række kontorer til leje og kan tilbyde kontorlokaler af mange forskellige typer og i mange forskellige størrelser.

Find ledige kontorlejemål

Hvis du leder efter de helt perfekte lokaler til nyt kontor, eller ønsker kontorlokaler i en bestemt bydel af eksempelvis København eller Århus, kan vi hjælpe. Du kan kontakte os på enten mail info@deaserhverv.dk eller ringe på telefon 70 30 20 60.

Du har også altid mulighed for selv at finde et ledigt kontor til leje eller et kontorlokale, du vil se. Søg blandt alle ledige lejemål og kontakt udlejeren for en fremvisning.

Se vores:

Kontorlokaler i Glostrup

Kontorlokaler i Taastrup

Kontorlokaler i Lyngby

Kontorlokaler i København

Kontorlokaler i Herlev

Kontorlokaler i Valby

Kontorlokaler i Hillerød

Kontorlokaler i Helsingør

Kontorlokaler i Skovlunde

Kontorlokaler i Værløse

Kontorlokaler i Viby J

Kontorlokaler i Aarhus

Kontorlokaler i Hadsten

Kontorlokaler i Herning

Kontorlokaler i Skanderborg

Kontorlokaler i Roskilde


https://deaserhverv.dk/om-deas/kontorlokaler-til-leje/