Erhvervslejemål København

Erhvervslejemål København 1

DEAS er førende inden for erhvervslokaler i København. Vi har en stor portefølje af erhvervslejemål og har den fornødne erfaring og ekspertise, der skal til for at gøre processen omkring erhvervsleje nem og enkel.

Vi administrerer mange erhvervslokaler i København, så skriv til os på info@deaserhverv.dk eller ring på 70 30 60 20 – så hjælper vi med at finde det helt rigtige erhvervslokale. Du kan også selv søge blandt alle vores ledige lejemål.

Ekspert i erhvervslokaler

Hos DEAS er vi en af de største udbydere af erhvervslokaler i København. Vores portefølje for hele landet, består af ca. 2.700 erhvervslejemål og 1.150 lejeboliger.

Vores store portefølje og det, at vi står for alt fra ingeniør-/arkitektbistand, tilpasning, fast kontaktperson og udlejning til personlig vicevært og ejendomsadministrator, er vores store force.

Erhvervsleje København

Leder du efter et erhvervslokale til leje i København, så kan vi hos DEAS som nævnt være til hjælp. Vi administrerer en lang række forskellige typer ejendomme og har lokaler i mange forskellige størrelser i vores portefølje. Vi har således de bedste muligheder for, at finde nogle erhvervslokaler til leje der matcher dine ønsker og behov. Det være sig, om det er lokaler til etablering af butik, lager eller til kontor.

Vi finder et erhvervslejemål, som ligger på den helt rigtige adresse og som samtidigt passer til både behov og økonomi. Vi har lokaler i vores portefølje, som er placeret på adresser helt inde i centrum på Kongens Nytorv eller på Amager tæt på lufthavnen.

Erhvervslejemål København

Find erhvervslokaler i København

Hvis du søger et erhvervslejemål i København, så har vi erfaringen og ekspertisen til at hjælpe. Kontakt os på mail info@deaserhverv.dk eller ringe på 70 30 60 20.

Du kan også selv søge efter et lejemål. Søg blandt alle ledige erhvervslokaler og kontakt udlejer af lokalerne for en fremvisning.


https://deaserhverv.dk/om-deas/erhvervslejemal-kobenhavn/