Butikslokaler

Butik til leje 1

Som en af landets største udlejere af butikslejemål samt andre erhvervslokaler, har vi hos DEAS, stor erfaring med udlejning af butikker og butikslokaler. En erfaring, som gør det muligt at forenkle de processer som udlejning af en butik eller et butikslokale består af.

Vi administrerer butikker og butikslokaler til leje i hele Danmark. Så om du søger en ledig butik i København eller et andet sted i landet, kan vi hjælpe.

Søg efter ledigt lejemål eller skriv til os på info@deaserhverv.dk eller ring på 70 30 20 60, så hjælper vi dig videre.

Butikker til leje – vi er førende

DEAS er en af de største og førende udbydere af butikslejemål i Danmark. Vores samlede ejendomsportefølje består af ca. 2.700 erhvervslejemål og 1.150 lejeboliger med et samlet areal på ca. 1,5 mio. m².

Status som førende udlejer har vi opnået, fordi vi dækker hele værdikæden fra ingeniør-/arkitektbistand, vedligeholdelse, fast kontaktperson til personlig administrator og vicevært . Lejer du butik eller butikslokaler gennem os, er du derfor sikker på kompetent service.

Butik eller butikslokale – mange muligheder

Vi har mange butikslokaler til leje både i København, men også i resten af landet. Derudover har vi også rigtig mange forskellige typer bygninger og forskellige lokalestørrelser at byde på.
Vi er desuden meget fleksible og tilstræber langvarige relationer med vores lejere. Med udgangspunkt i den store forskellighed i vores portefølje med butikker og butikslokaler til leje samt vores omfattende byggefaglige ekspertise, kan vi opfylde individuelle behov og lave tilpasninger, der imødekommer fremtiden.

Butik til leje

Find butik til leje i København eller Århus (Aarhus)

Hvis du leder efter de helt perfekte lokaler til din forretning, eller ønsker at etablere butik i en bestemt bydel af eksempelvis København eller Århus, kan vi hjælpe. Vi udlejer butikslokaler i og omkring København og Århus samt i bl.a. Kgs. Lyngby og Glostrup. Vi har ledige butikslokaler i København K og på Østerbro samt flere lokaler, der ligger centralt i forhold til primære handelsstrøg m.m.

Du kan enten kontakte os på mail info@deaserhverv.dk eller ringe på 70 30 20 60.

Du har også altid mulighed for selv at finde en butik eller et butikslokale, du vil se. Søg blandt vores ledige lejemål og kontakt udlejer for en fremvisning.

 

Se vores:

Butikslokaler på Frederiksberg

Butikslokaler i København

Butikslokaler i Helsingør

Butikslokaler i Valby

Butikslokaler i Værløse

Butikslokaler i Herlev

Butikslokaler i Bagsværd


https://deaserhverv.dk/om-deas/butik-til-leje-butikslokaler-til-leje-hele-danmark/