Erhvervslokaler til leje

Erhvervslokaler til leje

Som en af landets førende udlejere af erhvervslokaler i Danmark har vi erfaringen og ekspertisen, der skal til, for at gøre processen omkring leje af erhvervslokaler nem og enkel.

DEAS er en af Danmarks største udlejere af erhvervslejemål. En lang række små, mellemstore og meget store danske virksomheder og organisationer, private som offentlige, er lejere hos os. Vores portefølje består af ca. 2.700 erhvervslokaler, der sammen med de ca. 1.150 lejeboliger giver et samlet udlejningsareal på 1,5 mio. m² primært beliggende i Hovedstadsområdet og Århus.

Lej erhvervslokale i hele landet

Hos DEAS har vi stor erfaring med erhvervsudlejning, og vi har erhvervslokaler til leje i København, Ballerup, Lyngby, Århus og i de fleste større byer i Danmark. Så uanset om du har brug for ledige kontorer, lagerlokaler eller er på udkig efter den perfekte adresse til din butik, kan vi hjælpe.

Søg blandt ledige lejemål eller kontakt vores udlejningsafdeling på info@deaserhverv.dk eller på 70 30 20 60.

Vi har en stor portefølje af erhvervslejemål og kan tilbyde lokaler i de fleste større byer i Danmark. Vi udlejer lokaler tæt på det aktive handelsliv, men også lejemål tæt på motorvej og offentlig transport.

Erhvervslokaler til leje 1

Find og lej ledige erhvervslokaler

Vi har ledige erhvervslokaler til leje til virksomheder i alle størrelser. Leder du efter den helt rigtige adresse og de perfekte rammer til din butik, dit lager eller kontor, så kontakt os. Vi hjælper dig med at finde de helt rigtige lokaler. Du kan også selv søge efter ledige lokaler til udlejning i vores store database, og finder du ikke det lejemål, som opfylder dine ønsker, kan du skrive dig op og blive kontaktet, så snart vi får ledige lokaler, som opfylder dine kriterier.


https://deaserhverv.dk/om-deas/erhvervslokaler-til-leje/