Kontorfællesskaber i Storkøbenhavn

Kontorfællesskaber til leje

Som en af landets førende udlejere af kontorlokaler samt andre erhvervslejemål har vi stor erfaring med udlejning af kontorhotel m.m. Vi administrerer og udlejer en lang række centralt placerede og godt indrettede kontorhoteller og andre former for kontorfællesskaber i København, Kongens Lyngby, Glostrup m.fl.

Søg iblandt vores ledige kontorlejemål eller kontakt os på info@deaserhverv.dk eller telefon 70 30 20 60, så hjælper vi dig videre til det helt rigtige kontorfællesskab.

Kontorfællesskab for ambitiøse erhvervsdrivende

I vores kontorfællesskaber er du omgivet af ambitiøse iværksættere og dynamiske virksomheder, der ønsker at drive deres forretning mod succes. Det er virksomheder, der arbejder inden for en bred vifte af fagområder og brancher, og du bliver således en del af et netværk af eksperter og potentielle samarbejdspartnere, der kan løfte din virksomhed meget højere, end hvis du løfter alene.

Du får professionelle rammer, mødefaciliteter og adgang til funktionelle fællesarealer, hvor du kan holde uformelle møder. Og du kan nemt indskrænke eller udvide dit kontor i takt med din virksomheds udvikling.

Din virksomhed lejer et selvstændigt erhvervslejemål, der kan bestå af et eller flere rum, og som vi indretter præcis til dine behov. Samtidigt får du mulighed for at bruge de mange fælles faciliteter og services.

Kontorfællesskaber til leje 1

Kontorhotel til leje i København

Leder din virksomhed efter et kontorhotel eller anden form for kontorlejemål? Vi har kontorlejemål til virksomheder i alle størrelser, så hvis du ønsker at etablere kontor i København, eller er din virksomhed ved at vokse ud af de nuværende lokaler, står vi klar til at hjælpe. Alle DEAS’ kontorlokaler overtages nyistandsatte og indrettet i samråd med lejer.

Finder du ikke et lejemål, der matcher dine behov og ønsker, kan du skrive dig op og blive kontaktet, så snart vi får ledige lokaler, der opfylder dine kriterier.

Indretning efter dine ønsker

Hos DEAS står vi klar til at hjælpe jer hurtigt og nemt på plads i jeres nye rammer. Vores arkitekter tilbyder at lave gratis indretningsforslag, så I får inspiration til valg af farver, materialer og optimal udnyttelse af rum.

Vi bygger om efter jeres ønsker, og leverer lejemålet indflytningsklart. I vælger selv, hvad vi skal tage os af, og hvad I selv vil stå for.

Kontorfællesskaber til leje 2

Hvis du leder efter de helt perfekte lokaler til et kontor, eller ønsker at finde et kontorfællesskab i en bestemt bydel af eksempelvis København, kan vi hjælpe. Kontakt os på mail info@deaserhverv.dk eller ring på telefon 70 30 20 60.

Du kan også søge blandt vores ledige lejemål.


https://deaserhverv.dk/om-deas/kontorfaellesskaber/