Gør det nemmere at være selvstændig

  • lokale til selvstændig

Er du også træt af arbejde ved spisebordet? Der er mange fordele ved at være selvstændig, men at arbejde hjemmefra er ikke altid en af dem. Derfor vælger mange selvstændige at arbejde fra et eksternt kontor, eksempelvis via kontorfællesskaber i byen.

DEAS erhverv tilbyder attraktive kontorer med gode faciliteter både inde i byen og ude af byen. Der er fordele ved begge placeringer, så det er dine behov der afgør, hvad der fungerer bedst for dig og din virksomhed.

Nye netværk

Ved et kontorfællesskab møder du mange fordele. Faciliteter som mødelokaler, privat arbejdsplads, rengøring og en kantineordning, der helt sikkert er bedre end rugbrødsmadden derhjemme. Derudover åbner en arbejdsplads på et kontorfællesskab mulighed for at udvide sit netværk, både inden for samme branche og eventuelt andre brancher. Du får gode muligheder for socialt samvær og sparring med ligesindede forretningsfolk samt eventuelle nye perspektiver og samarbejdspartnere for din virksomhed.

Et kontor med bred viden

Kontorfællesskaber er en god mulighed for dig, der er iværksætter, konsulent eller erhvervsdrivende og på jagt efter nye arbejdsforhold. Det vil bidrage positivt til dig, din hverdag og ikke mindst din virksomhed. I et kontorfællesskab spænder viden og kompetencerne bredt. Der er mulighed for at trække på andres professionalisme, når dine egne styrker ikke er tilstrækkelige. Så kan du fokusere fuldt ud på din kernevirksomhed, og se fordelene i et fællesskab af både ligesindede og nye faggrupper.

Alle selvstændige kan støde hovedet mod en mur i ny og næ, men med fagfolk omkring dig, har du bedre forudsætninger for hurtigt at komme videre. Både som start-up og som større virksomhed, er der fordele i et fællesskab, som hjælper hinanden eller blot deler ny viden i kaffepausen. Med mange faggrupper samlet på én lokation, kan du udvide din viden og netværk.

Udvid virksomheden eller det sociale

Et kontorfællesskab er også en god og nem løsning, hvis du tænker at udvide din virksomhed og ansætte nye folk. Det er svært at få plads til nye ansatte rundt om spisebordet derhjemme, så ryk ind i et fælleskontor og tilbyd gode faciliteter og mødelokaler for dine nye ansatte.

Hvis du er socialt anlagt, så er du måske også træt af den ensomme fredagsbar i eget hjem. Selvom man i et kontorfællesskab ikke nødvendigvis deler faglig viden, så er der rig mulighed for socialt sammenhold og arrangementer. I er alle i samme situation og kan sammen sætte den stemning, der ikke findes på hjemmekontoret. DEAS erhverv hjælper gerne med at finde dit næste kontor.

 


https://deaserhverv.dk/gor-det-nemmere-vaere-selvstaendig/