Hvorfor er energioptimering relevant for din bygning

  • H.C.Ørsteds-vej-66st_400

En energiforbedring af lokaler og bygninger medfører mange fordele, herunder et bedre indeklima og energioptimering til gavn for miljøet.  Energiforbedringer sikrer en bedre nutid og fremtid for din bygning uanset dens alder. Det vil reducere klimabelastningen markant for din bygning over tid. Ligeledes bidrager det til et sundt indeklima, hvilket er vigtigt for både beboelsesejendomme, men også erhverv og medarbejderes velvære.

Energirenovering til gavn for dit indeklima og klimapåvirkningen

Ved energirenovering af en bygning lægges der en plan for at optimere og renovere med mere energieffektive installationer, der både reducerer CO2, sparer energi, men også sparer på omkostningerne. Forskellige tiltag er mulige i gennemførelsen af en energioptimering, der heriblandt kan indebære projekter ved vinduer, tag, ydervægge eller installationer.

Energioptimeringen vil også optimere bygningens og lokalernes indeklima, samtidig med at der bruges mindre energi. Ligeledes kan en del af et forbedret indeklima for erhverv også indebære vigtigheden af et ordentlig udendørsareal for medarbejderne, hvilket med fordel kan indtænkes i planen for energiforbedringen.

Få den rette samarbejdspartner, der sikrer din grønne fremtid

Hos DEAS har vi erfaring med energioptimering af flere varierende bygninger og ejendomme. Vores erfaring er din garanti for en løsning, som gør en positiv forskel for fremtiden, samtidig med en balancegang, der bibeholder ejendommens eventuelle historie og fortid.

Vi giver den sparring som du skal bruge til energiforbedringer af ejendomme, rådgivning lige fra den indledende fase, til slutresultaterne på en 10-årig plan. Ligeledes er vi din samarbejdspartner, som sørger for de rette tiltag, undersøgelse af muligheder og yderligere samarbejder med specialister. Vi påtager rollen som bygherrerådgiver og tager hånd om alle byggetekniske detaljer, så din bygning opnår den rette energioptimering med fokus på klimapåvirkning, energirenovering, optimeret indeklima, forbedret energimærkning og grønnere løsninger.

Vi rådgiver med erfaring og ekspertise

Vores erfaring spænder over flere forskellige cases, der indbefatter store erhvervsejendomme, boligselskaber og lignende. Er du interesseret i rådgivning omkring en energiforbedring, som sikrer dig energistyring, forbedret indeklima og grønnere løsninger, så tag kontakt til DEAS.


https://deaserhverv.dk/hvorfor-er-energioptimering-relevant-din-bygning/