Kontorhoteller i København og andre byer

  • Vermundsgade_2

Hos DEAS kan du nemt finde kontorhoteller i København og Nordsjælland, og vi har også kontorhotel uden for København, hvis du fx mangler et attraktivt kontorhotel i Lyngby eller kontorhotel i Herlev.

Hvad er kontorhotel?

Et kontorhotel er et sted, hvor du lejer dit kontor, men hvor reception og fællesfaciliteter deles med andre virksomheder. Kontorhotellet varetager driften og tilbyder ofte forskellige typer services. De enkelte kontorhotel priser afhænger af faciliteter og serviceforhold, som kan variere, men omfatter typisk kantine, møderum, rengøring, internet og parkering.

Faglige og økonomiske fordele

Kontorhoteller er blevet populære blandt iværksættere og mindre og mellemstore virksomheder, da et kontorhotel til leje er nemt, fleksibelt og med økonomiske fordele. Ved at leje sig ind i et billigt kontorhotel kender du de faste omkostninger til forbrug og fællesudgifter hver måned. Samtidig giver det gode muligheder for at netværke med fagfæller og møde potentielle kunder og samarbejdspartnere i kontorbygningens fællesområder.

3906-Naverland-1C-14

Kontorhoteller til ethvert behov

Ønsker du en løsning med mulighed for fællesskab og sociale arrangementer i lækre loungeområder, og hvor du kan modtage kunder i pæne og præsentable omgivelser? Så kan DEAS tilbyde velindrettede kontorfællesskaber under vores fleksible koncept Our Office. Her kan du se vores attraktive kontorhotel København priser for Østerbro, Glostrup og Kongens Lyngby. Konceptet byder på bl.a. moderne kvalitetsmøbler og inspirerende interiør, flotte mødelokaler, tekøkken og mulighed for kaffeordning.

Har du derimod kun behov for et funktionelt kontorlokale med det mest basale udstyr, kan vi tilbyde simple løsninger, men også med fælles mødelokaler og mulighed for parkering.

OurOffice_Stationsparken_1200x600

Kontorhoteller København og Nordsjælland

Vores kontorhoteller ligger centralt placeret tæt på motor- og indfaldsveje eller med gode offentlige transportmuligheder. DEAS har flere kontorhoteller i hovedstadsområdet: København Ø, Taastrup, Herlev og Glostrup. Leder du efter et kontorhotel Nordsjælland, så udlejer vi også kontorfaciliteter i Kongens Lyngby og Hellebæk.

Kontorhotel til leje er fleksibelt

Er du på udkig efter et billigt kontorhotel i København? Og ønsker du at kunne benytte dig af forskellige typer services uden at skulle bekymre dig om alt det praktiske? DEAS har kontorhotel priser til alle størrelser virksomheder. Vi har kontorer i kontorhoteller fra 13 m2 og helt op til ca. 200 m2. Du kan dermed nemt finde en størrelse, der passer til dit behov. Har du brug for at skalere op eller ned, kan du hurtigt og nemt flytte til et nyt kontorlokale, som matcher virksomhedens udvikling. Både hvis din virksomhed ekspanderer eller har brug for en anden type kontorlokaler eller en ny beliggenhed.

Veldrevne og attraktive kontorhoteller

DEAS har mere end 23 års erfaring med kontorudlejning og professionel håndtering af lejemål for erhverv. Vi samarbejder med førende arkitekter om at skabe de mest optimale løsninger og inspirerende kontormiljøer for både små og større virksomheder.

Kontorhotel


https://deaserhverv.dk/kontorhoteller-kobenhavn-og-andre-byer/