Bellidavej 20, 1. sal, 2500 Valby

Optimalt indeklima og god akustik

I huset har vi lagt vægt på at skabe arbejdsomgivelser med optimal komfort, så du kan føle dig hjemme, selvom du er på
arbejde.

Ventilation, køl, akustikregulering og LED grundbelysning sikrer, sammen med masser af dagslys, et optimeret og sundt indeklima.

LEJEMÅL I NYT KONTORHUS PÅ GRØNTORVET

Grønttorvets vision er at blive Københavns grønneste bydel centreret omkring den 23.000 m² store nyeanlagte Grønttorvspark. Gadenavnene understøtter områdets historie og torvets gamle betonsøjler er bevaret i bykvarteret.

På det gamle Grønttorv i Valby spirer en helt ny bydel. Området som siden 1958 har været handelssted for frugt-, grønt- og blomsterhandlere, bliver de kommende år til en ny, moderne bydel med et levende nærmiljø, 3.000 blandede boliger, en 23.000 m² stor park, kultur, grønne byrum og et dynamisk erhvervsliv.

Med en beliggenhed tæt på Ny Ellebjerg Station (kommende København Syd) samt nem adgang til motorvejsnettet er tilgængeligheden sikret, uanset hvor i landet du kommer fra. Ny Ellebjerg Station bliver med tilkoblingen af den nye metro i 2024, Danmarks tredjestørste station og dermed trafikalt knudepunkt for pendlere fra alle steder i landet. Det betyder, at du i fremtiden kan tage både fjerntog over Køge, Roskilde og nu også snart Sverige 

  • Ny Ellebjerg St.: ca. 500 meter (metro 2024) 
  • Bus: Linje 1A og 4A fra Gl. Køge Landevej 
  • Parkering: 100 meter til p-hus 
  • Motorvej: 02, Folehaven ca. 2 min. kørsel 

Kontakt udlejer

Hanne Poulsen
Senior Director
  • Mobil: 40 89 93 83
  • [javascript protected email address]


https://deaserhverv.dk/r/22335
Relaterede søgninger