Mangler du et showroom? Lej nemt lokaler hos os

  • DSC_6540

Et smukt og perfekt showroom kan gøre en stor forskel. Hos DEAS erhvervsudlejning har vi et varieret udvalg af lokaler til leje, som kan anvendes til showroom, butik, kontor og mange andre muligheder. Skal dit showroom vises frem blandt byens summende liv, eller skal dine kunder have nemme tilkørselsforhold og gratis parkering? Vi har lokaler til leje i hele landet, og kan helt sikkert også skaffe den perfekte lokation til dit fremtidige showroom.

Find det unikke lokale til dine behov

Vi sørger for lokaler til alle dele af erhvervslivet og i hele landet. Så uanset om du søger kontorlokaler, kliniklokaler eller det perfekte showroom til udstilling af kunst, møbler, håndværk, biler eller noget helt andet, så er vi din hjælpende hånd. Vi kan både skaffe de store lokaler med højt til loftet eller de små rum med personlighed og stemning.  Inden du starter den store jagt på det perfekte lokale til dit showroom, er det altså en god ide at undersøge dine behov og ønsker.

Udstil dine varer i de perfekte omgivelser

Alt efter lokalets anvendelse, kan behovene variere. Ligeledes varierer showroomets kunder alt efter hvilken branche, der skal udstilles. Udstiller du malerier, er et lille lokale måske løsningen, hvorimod store designermøbler kræver masser af plads. Du skal overveje, hvad dine muligheder er og hvilke løsninger, der fungerer bedst for din virksomhed:

  • Moderne og nyrenoverede lokaler med højt til loftet
  • Gamle og charmerende lokaler med stemning
  • Showroom med tilkoblede lokaler for kontor, lager eller lignende
  • Tæt på offentlig transport
  • Nem adgang til parkering
  • Central placering i byen eller gode muligheder ude af byen

Hos DEAS erhvervsudlejning er vores varierende udvalg af lokaler til leje for showroom, butik og lignende din garanti for at finde den bedste løsning. Fortæl os om dine tanker og behov, så matcher vi med det bedste lokale til leje.

Fleksibilitet med lokaler til leje

Vi har selvfølgelig lokaler til alle behov og anvendelsesmuligheder. Er du ikke på jagt efter et showroom, men derimod et lækkert kontor, en lille butik, et centralt lokale til din klinik  eller noget helt andet, så er vi stadig din hjælp. Med et lokale til leje er du nemt forberedt på eventuel udvikling, nye behov eller andre skiftende situationer i virksomheden, og du kan hurtigt skifte til nye lokaler. Det er altså nemt og sikkert at benytte DEAS erhverv til leje af lokaler. Med mange års erfaring i erhvervsudlejning har vi fundet løsninger til enhver branche – også din.


https://deaserhverv.dk/mangler-du-et-showroom-lej-nemt-lokaler-hos-os/