Netto holder åbningsfest på Frederiks Brygge

  • P-hus og Netto

Der er lagt op til et brag af en fest, når Netto torsdag den 14. december slår dørene op til en ny flot butik på Vestre Teglgade på Frederiks Brygge. Butikkens samlede areal er på ca. 1.000 m2, så der er plads for hele familien til at handle.

Kunderne kan blandt andet forvente en stor lækker frugt og grønt afdeling med masser af økologi, hvor der alle ugens dage vil være frisk frugt og grønt. Butikken vil have et særligt fokus på økologi og varer fra Løgismose. Der er et bredt udvalg af mere end 70 slags kød, fisk og fjerkræ, herunder kød fra vores basisserie og fra det lækre Premieur-udvalg. Derudover vil der altid være et udvalg af frisk brød og lækre kager fra Brødhuset.

På selve åbningsdagen spiller Nettos jazzorkester op til en festlig dag. Fra kl. 7.30 – 8.00 vil der blive serveret kaffe og chokoladeboller udenfor til de morgenfriske. Hele dagen vil der være lækre smagsprøver og mange attraktive åbningstilbud.

Et voksende kundesegment på Frederiks Brygge

Discountkæden bliver det andet detailbrand i den nye bydel, for Netto bliver nabo til Supermarco, der siden november 2015 har solgt italienske specialiteter i den gamle stålhal ud mod Vasbygade. Kombinationen af dansk discount og italienske delikatesser er ideel for begge supermarkeder og sikrer et bredt udvalg af basis- og specialvarer til områdets beboere. Og med 550 nye lejligheder og yderligere 750 boliger under opførelse de næste tre år, har både Netto og Supermarco udsigt til et stort og voksende kundesegment på Frederiks Brygge.

En markant facade og mange forbipasserende

Med facade direkte ud til Vasbygade, som er en af Københavns største indfaldsveje, får huset og Netto stor eksponering mod de mange trafikanter, der dagligt passerer. Facadebeklædningen indrammes med rustfristålprofiler i hjørner og bund, for at tilføre bygningen skarpe, men diskrete afslutninger. Husets nye facade monteres i starten af det nye år.

Vi byder Netto velkommen på Vestre Teglgade!


https://deaserhverv.dk/netto-holder-abningsfest-pa-frederiks-brygge/