Nordea flytter 2.500 medarbejdere til Ørestaden

  • nordea domicil ørestaden
  • nordea domicil ørestaden
  • nordea domicil ørestaden
  • nordea domicil ørestaden
  • nordea domicil ørestaden
  • nordea domicil ørestaden

I september starter flytningen for flere Nordea-ansatte fra Christianshavn til Ørestaden, hvor 2500 medarbejdere skal dele 2200 pladser.

– Nordea og vores medarbejdere arbejder fleksibelt og dynamisk, så alle medarbejdere har ikke brug for at sidde ved et fast skrivebord samtidig. I stedet er indretningen lavet sådan, at det netop passer til en mere moderne og dynamisk måde at arbejde og samarbejde på, hvor medarbejderne kan sætte sig sammen i forskellige miljøer, der passer til arbejdssituationen, siger Ove Hygum, chef for faciliteter og services i Nordea, til dagbladet Børsen.

Nordea-domicil kan blive endnu større

De nye rammer i Ørestaden måler 46.000 kvadratmeter, men det kan opskaleres med yderligere 30.000 kvadratmeter, hvilket der dog ikke er planer om på nuværende tidspunkt.

Domicilet har kostet 1,3 mia. kr. at bygge og er ejet af Nordea Liv & Pension, Lægernes Pension og Pensiondanmark. Hvorvidt pensionsselskaberne skal være med som investorer i en fremtidig udvidelse vides ikke endnu, men Nordea Liv & Pension vil kigge positivt på forslaget, hvis det kommer på tale.

Læs også om Nordea Bank ABs beslutning om at påbegynde en proces for flytning af modseskabets hovedsæde fra Sverige til Finland her.


https://deaserhverv.dk/nordea-flytter-til-orestaden/