Små kontorlokaler til leje i København

  • 2714_Lautrupvang_kontor

Mange mindre erhvervsdrivende har for alvor fået øjnene op for fordelene ved at kunne tilbringe en arbejdsdag i professionelle rammer. Ved at leje et lille kontor, der er centralt placeret og med skræddersyede rammer og services, kan arbejdsdagen afvikles i moderne kontorfaciliteter, der matcher det individuelle behov og i et inspirerende fagfællesskab med ligesindede.

Arbejd hjemmefra på kontor

Som startup, iværksætter og enkeltmandsvirksomhed kan du med fordel vælge at leje et lille kontor, som kan benyttes som en fleksibel arbejdsplads. Måske er du som medarbejder ramt af hjemmearbejde, men af den ene eller anden årsag har du ikke optimale muligheder for at arbejde hjemme. Så kan et ekstra kontor i stedet danne rammerne for en god og effektiv arbejdsdag uden for kontoret, men væk fra hjemmet. Søger du mindre kontorlokaler til leje til din virksomhed, så har DEAS små kontorlokaler til leje i København og i de større byer.

Moderne kontorfællesskaber

Typisk vil mindre virksomheder se flere fordele ved at leje sig ind i et kontorfællesskab, hvor der er tjek på tingene og styr på det praktiske. Fra den daglige rengøring, den gode kaffemaskine og med mulighed for nyt netværk og adgang til fællesarealer. Kontorfællesskaberne hos DEAS er fx indrettet med faciliteter som køkken, reception og mødelokaler.

Kontorhotel

Mindre kontorlokaler til leje

DEAS erhvervsudlejning udlejer centralt beliggende og moderne kontorfællesskaber med adgang til flere fælles faciliteter, hvis du er på udkig efter en fast kontorplads til din virksomhed og leder efter mindre kontorlokaler til leje. Lejemålene er nyistandsatte, beliggende i hjertet af byens centrum, tæt på offentlig transport og kan indrettes efter ønsker og behov.

Lej kontorer i hele landet

DEAS er en af de største udbydere af erhvervslejemål i Danmark. Med attraktive kontorlokaler til leje i hele landet er det muligt at finde små kontorlokaler til leje i København og i andre små og større byer landet rundet. Vælger du at leje et kontor gennem DEAS, får du adgang til et højt serviceniveau med en driftssikker organisation og en kapacitet, der altid sikrer dig de bedste kontorløsninger.

Lej et lille kontor i hele landet

DEAS har gennem mere end 25 år varetaget administration og udlejning af kontorlokaler over hele landet. Vi tilbyder fleksible og individuelle kontorlokaler, som kan tilpasses og indrettes, så de passer ethvert behov. Har du en forespørgsel eller spørgsmål til vores kontorlokaler, er du velkommen til at kontakte DEAS erhvervsudlejning, som er klar til at rådgive dig.

nordea_ejendomme_stationsparken24-26_inspiration_office-manager


https://deaserhverv.dk/sma-kontorlokaler-til-leje-kobenhavn/