• Indbydende og unik kontorejendom i Kgs. Lyngby

  Flot velkomstområde, fælles kantine og lyse mødeloklaler. Kontorer fra 903 til 3.134 m²

 • Boliger
 • Galleri

   3.134 m² markant kontorejendom i Kgs. Lyngby

   Nu har I mulighed for at flytte til det attraktive Kgs. Lyngby i et kontorhus med mange muligheder. Denne ejendom på 4.144 m² inkl. kælder er opført i 1997 og fremstår moderne og præsentabel. Ejendommen kan opdeles etagevis som en flerbrugerejendom eller være jeres nye domicil afhængigt af hvilket behov, jeres virksomhed har.

   Lokalerne er lyse, åbne og meget funktionelle. Kontorerne i lejemålet har forskellige størrelser og kan nemt tilpasses, alt efter om din virksomhed har behov for større, åbne kontorer eller mindre kontorer.

   Tog, busser og motorveje skaber hurtig forbindelse til og fra ejendommen.

   Ejendommen kan opdeles på henholdsvis
   903 — 1.151 — 2.054 — 3.134 m².

   Masser af gratis parkeringsmuligheder på terræn og i P-kælder

   Velkommen!

   Velkomstområdet er der, hvor det første håndtryk gives, og der, hvor dine gæster får det første indtryk af din virksomhed. 

   Foyeren på Lundtofegårdsvej understreger ejendommens markante udtryk. Her er lys, luft og højt til loftet. Og du kan trygt lade dine gæster vente i fine omgivelser. Desuden byder ejendommen på masser af fri parkering.

   God mad, glade medarbejdere

   Frokosten er dagens samlingspunkt – og højdepunkt. Og i denne ejendommen er der rig mulighed for at anrette god og sund mad, i ejendommens fine anretterkøkken.

   Kantinen er stor og lys. Her kan medarbejderne få en lille pause og samle ny energi, mens de nyder deres frokost.

   Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

   Lejemålet ligger tilbagetrukket fra Nybrovej og tæt på Helsingørmotorvej E47 og E55. Med kun godt 800 m til Lyngby Station samt centrum af Kgs. Lyngby, er der rig mulighed for at tage et hurtigt café-møde eller en forretningsfrokost, og det er også nemt at klare sine indkøb på vej hjem fra arbejde.

   Lyngby - en vidensby med et aktivt byliv

   Attraktivt område

   Kgs. Lyngby har gennem de seneste år tiltrukket mange tech- og vidensvirksomheder som f.eks. Microsoft, Danske Capital og Cowi. Det skyldes bl.a., at byen huser DTU og har et dynamisk bymiljø med caféer og butikker samt mange skønne, grønne områder.

   Kgs. Lyngby er et trafikknudepunkt, og det gør det nemt for medarbejderne at komme på arbejde. Der er hurtig adgang til Nybrovej fra E45 og E55, og buslinje 192 standser i området. Lejemålet ligger 13 minutters gåafstend fra Lyngby Station, hvor S-togslinjerne A og E kører.

    

   Vil du vide mere?

   Hent prospekt
   • nybrovej 110 kongens lyngby facade

    Nybrovej 110, 2800 Kongens Lyngby

    Præsentabelt og flot lejemål. Lejemålet er opdelt med kontorer i forskellige størrelser, som let kan laves om. Der er mulighed for reception i stueetagen. Der er stor dejlig kantine med anretterkøkken samt mødelokaler med store vinduer, hvilket giver et godt lysindfald. Lejemålet har også et stort og lyst auditorium, der ligesom alle møderummene er forsynet med ventilation. Endvidere er der serverrum, og tekøkken som forefindes på hver etage.
    Ejendommen har p-pladser på terræn og p-kælder.

    Areal Fra 1044 - 4144 m²
    Årlig leje 975 kr/m²
    Moms Ja
    Depositum 6 mdr.
    A conto varme 75 kr/m²
    A conto drift 249 kr/m²
    Lejeregulering min. 3%
   • 2800_Nybrovej_6

    Nybrovej 110, 1. og 2. sal, 2800 Kongens Lyngby

    Præsentabelt og flot lejemål. Lejemålet er opdelt med kontorer i forskellige størrelser, som let kan laves om. Der er stor dejlig kantine med anretterkøkken samt mødelokaler med store vinduer, hvilket giver et godt lysindfald. Endvidere er der serverrum, og tekøkken som forefindes på hver etage.
    Ejendommen har p-pladser på terræn og p-kælder.

    Areal 1115 m²
    Årlig leje 975 kr/m²
    Månedlig leje 134636 kr.
    Moms Ja
    Depositum 6 mdr. leje
    A conto varme 75 kr/m²
    A conto drift 249 kr/m²
    Lejeregulering min. 3%
   • Mange muligheder, eksempel på foyer

    Nybrovej 110, Stuen, 2800 Kongens Lyngby

    Præsentabelt og flot lejemål. Lejemålet er opdelt med kontorer i forskellige størrelser, som let kan laves om. Der er mulighed for fælles reception i stueetagen. Der er stor dejlig kantine med anretterkøkken samt mødelokaler med store vinduer, hvilket giver et godt lysindfald. Alle møderummene er forsynet med ventilation. Endvidere er der serverrum, og tekøkken som forefindes på hver etage.
    Ejendommen har p-pladser på terræn og p-kælder.

    Areal 903 m²
    Årlig leje 975 kr/m²
    Månedlig leje 109037 kr.
    Moms Ja
    Depositum 6 mdr. leje
    A conto varme 75 kr/m²
    A conto drift 249 kr/m²
    Lejeregulering min. 3%

   Kontakt os

   Spørg løs eller book en fremvisning