• Få jeres helt eget unikke domicil i Kgs. Lyngby

  Stor foyer, kantine med udgang til terrasse samt masser af gratis parkeringspladser

 • Boliger
 • Galleri

   4.773 m² markant domicilejendom i Kgs. Lyngby

   Nu har I muligheden for at flytte til det attraktive Kgs. Lyngby i et kontorhus med mange muligheder, stor fin foyer, fælles mødefaciliteter og kantine med terrasse. Der er tale om en fin kombination af behagelige rammer og god beliggenhed.

   Tog, busser og motorveje skaber bl.a. hurtig forbindelse til København City og Københavns Lufthavn. Ejendommens placering på Lundtoftegårdsvej ligger tæt på Danmarks Tekniske Universitet (DTU) og lige ved tilkørslen til Helsingørmotorvej E47 og E55. Inden for de næste par år påbegyndes letbanen. Letbanen (Lundtofte) ligger kun få hundrede meter fra ejendommen.

   Ejendommen kan opdeles på henholdsvis
   196 — 380 — 1.514 — 3.028 m².

    

   Tæt på Helsingørmotorvejen E47 og E55 samt letbane lige om hjørnet

   Velkommen!

   Velkomstområdet er der, hvor det første håndtryk finder sted, og der, hvor dine gæster får det første indtryk af din virksomhed. 

   Foyeren på Lundtofegårdsvej understreger ejendommens markante udtryk. Her er lys, luft og højt til loftet. Og du kan trygt lade dine gæster vente i fine omgivelser. Samt byder ejendommen på masser af fri parkering.

   God mad, glade medarbejdere

   Frokosten er dagens samlingspunkt – og højdepunkt. Og i denne ejendommen er der rig mulighed for at lave god og sund mad, i ejendommens fine industrikøkken.

   Kantinen er lys og  med store vinduespartier og direkte udgang til en dejlig terrasse. Her kan medarbejderne få frisk luft og ny energi, mens de nyder deres frokost.

   Fast vicevært – mød teamet

   Ejendommen passes af vores dygtige og hjælpsomme viceværter. De er på adressen når der er brug for det ellers er de altid til at få fat i. De står for den daglige drift og vedligehold.

   Så behøver du ikke bekymre dig om ret meget andet, end at drive din virksomhed.

   Lyngby - en vidensby og en letbane på vej

   Attraktivt område

   Kgs. Lyngby har gennem de seneste år tiltrukket mange tech- og vidensvirksomheder som f.eks. Microsoft, Danske Capital og Cowi. Det skyldes bl.a., at byen huser DTU og har et dynamisk bymiljø med caféer og butikker og mange skønne, grønne områder.

   Kgs. Lyngby er et trafikknudepunkt, og det gør det nemt for medarbejderne at komme på arbejde. Der er hurtig adgang til Lundtoftegårdsvej fra E45 og E55, og  buslinjerne 181, 300S og 190 standser i området. Inden for de næste par år påbegyndes letbanen, som har en station, Lundtofte 350 m fra ejendom-
   men, letbanen vil have seks stationer hvor det vil være muligt at skifte til S-tog. Stationerne er fastlagt i et samarbejde mellem Staten, Regionen og de 11 kommuner bag letbanen. Letbanen vil køre hvert 5. minut i dagtimerne og hvert 10. minut om aftenen og i weekenden. Hele strækningen vil tage ca. 58 minutter. Letbanen kører fra Ishøj til Lundtofte og er 28 km lang med 29 stationer.
   Letbanen forventes at stå klar 2023/24.

    

   Vil du vide mere?

   Hent prospekt
   • Lundtoftegaardsvej_93A_1

    Lundtoftegårdsvej 93A, Domicil, 2800 Kongens Lyngby

    3.605 m² kontor med tilhørende kælder i Kgs. Lyngby. En helt unik mulighed for at etablere sig i en flot domicilejendom med gode parkeringsmuligheder og nem at komme til. Bo i det dynamisk erhvervskvarter i Kgs. Lyngby.

    Areal 4773 m²
    Årlig leje 950 kr/m²
    Månedlig leje 519227 kr.
    Årlig leje kælder 400
    Moms Ja
    Depositum 6 mdr. leje
    A conto varme 140 kr/m²
    A conto drift 350 kr/m²
    Lejeregulering min. 2%
   • Lundtoftegårdsvej_Ground

    Lundtoftegårdsvej 93A, 2800 Kongens Lyngby

    Flerbruger ejendom kontorer fra 196 m². En helt unik mulighed for at etablere sig i en flot kontorejendom med gode parkeringsmuligheder og nem at komme til. Bo i det dynamisk erhvervskvarter i Kgs. Lyngby.

    Areal Fra 196 - 4773 m²
    Årlig leje 950 kr/m²
    Årlig leje kælder 400
    Moms Ja
    Depositum 6 mdr. leje
    A conto varme 140 kr/m²
    A conto drift 350 kr/m²
    Lejeregulering min. 3%%

   Kontakt os

   Spørg løs eller book en fremvisning